Леся Нікітюк показала, яка дублянка стала найбільшим трендом 2022 року та з чим її носити: стильний гардероб

Одночасно тепла і модна дублянка — мастхев цього сезону. Якщо ви ще не встигли придбати цю куртку на хутрі чи овчині, варто поспішити поки їх ще не розкупили. А як носити цей предмет гардеробу, підкаже модниця Леся Нікітюк.

Ще декілька років тому неможливо було уявити зимовий гардероб модниці без об’ємного пуховика чи парки з хутром. Та стилісти у 2022 році рекомендують відмовитись від цих предметів гардеробу, змінивши їх на щось цікавіше — дублянки. Вони, як і пуховики, можуть бути зручними та теплими, і, як парки — спортивними та сучасними. Цього сезону можна придивитися до класичних моделей, дублянок-авіаторів, варіантів із хутряним коміром.

Класичні дублянки у повсякденному образі

Класичного вигляду дублянки не втрачають своєї актуальності дотепер, що обумовлено перевіреними варіантами крою та кольоровими рішеннями. А от якщо ви хочете внести у свій образ родзинку, подумайте над моделями, які оздоблені овчиною: рукава, комірець, шви або навіть по всій довжині.

К
Кольорові та укорочені моделі
Чорно-біле та яскраве оздоблення дублянки

Також популярністю користуються дублянки, поверхня яких оформлена лакованою або блискучою шкірою у класичному чорному або більш неординарних кольорах. З аксесуарів на цьому предметі верхнього одягу переважають ремінці, металеві пряжки та блискавки.

Г
Глянцева шкіра та нейтральні кольори

Але пальма першості заслужено дістається вкороченому крою дублянок, які можна комбінувати будь з чим: від сукні до спортивного костюма. Саме такий варіант обрала для свого луку українська ведуча Леся Нікітюк, яку по істині можна вважати іконою стилю.

Л
Стильний образ Лесі Нікітюк у вкороченій дублянці

У своїх Інстаґрам-сторіз вона з’явилась в коротенькій чорній лакованій дублянці з оздобленням з овчини, яка заграла ще цікавіше на фоні молочно-білого оверсайз костюма у спортивному стилі. Каптур зірка виклала на дублянку, що послужило як додатковий аксесуар в цілісному образі. Взуття Леся підібрала досить розслаблене — білі кросівки, які співпадають по стилю з комплектом із худі та штанів.

Ведуча продемонструвала просту, але водночас дуже цікаву ідею, з чим можна вдягати укорочену куртку з глянцевої шкіри та задала тренд усій українській модній спільноті.

Схожі статті