З кучерями чи з боб-каре і чубчиком: зачіски Насті Каменських, які вона носила до і під час шлюбу з Потапом

Як змінювалася зачіска Насті Каменських протягом її кар'єри? Пишні локоні змінилися на боб-каре, а натуральний колір на червоне фарбування. Який з образів найбільше личить знаменитості?

Героїня цього матеріалу, співачка Настя Каменських, славиться не тільки своїми здібностями до музики та мелодійним голосом, а й винятковою вродою. Артистка не затримується в одному стилі, а завжди експериментує з зовнішністю та образами.

Настя завжди відрізнялася своєю сміливістю і може з легкістю змінити спортивний oversize костюм на обтислу та відверту сукню. Поки одні зірки приховують свої фігури, Каменських завжди може похизуватися розкішними формами. Поп-діва не боїться бути відверто вродливою та демонструвати це своїй публіці.

Як змінювалися зачіски Насті Каменських до і після весілля з Потапом
Як змінювалися зачіски Насті Каменських до і після весілля з Потапом

Зовнішність зірка має дійсно трохи екзотичну: пишні стегна, засмагла шкіра, кучеряве волосся — справжня латиноамериканка. Співачка швидко зрозуміла, що унікальна краса може зіграти їй на руку не тільки в Україні, а й за кордоном, тому почала вивчати та співати іспанською, аби розширити свою аудиторію.

Нікого і ніколи не залишають байдужим пишні кучері Каменських. Але приборкати таку неслухняну шевелюру вкрай важко, а робити нові зачіски хочеться ледь не щоденно. Знаменитість увімкнула креативність та знайшла ідеальний вихід із ситуації — перуки.

Співачка Настя Каменських зробила боб-каре з чубчиком та вразила фанатів
Співачка Настя Каменських зробила боб-каре з чубчиком та вразила фанатів

Інколи на зніманнях, для окремого образу, стилісти можуть вдатися до використання прасочок, плойок та засобів для стайлінгу, щоб зробити задуману укладку та зафіксувати її. Але якщо робити такі процедури щоденно, можна сильно пошкодити волосся, тому обрав перуки Настя швидко перевтілюється то з милої пані з кучерями в ефектну та елегантну брюнетку, з чубчиком та боб-каре, то в яскраву бешкетницю з червоними локонами. Для свого весілля з Потапом зірка обрала зібрану у пучок зачіску, щоб пишна шевелюра не заважала прикріпити фату.

Усі зачіски Насті Каменських, від боб-каре до червоного волосся
Усі зачіски Насті Каменських, від боб-каре до червоного волосся

Нагадаємо, що з Олексієм Потапенком Настя одружена ще з 2019 року, а познайомились артисти ще, приблизно, у 2006, коли тільки почали працювати разом.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.