Конфлікт жовтих кофтинок: як Ольга Сумська сплагіатила образ старшої сестри Наталії

Час від часу Мережею ширяться чутки про нові конфлікти сестер Сумських. Через відчутну різницю у віці в жінок різні світогляди та способи життя, але об'єднує їх одне — почуття стилю.

Ольга Сумська народилася 56 років тому на Львівщині у родині народного та заслуженої артистів України. Вона не змогла втікти від долі та продовжила творчий шлях своїх батьків.

В п’ять років акторка вже вийшла на сцену Запорізького драматичного театру у виставі “Дженні Герхардт”, а першу телевізійну роль отримала в сімнадцять. Її знають як талановиту артистку театру та кіно, а також модельної зовнішності жінку, що розбила не одне чоловіче серце.

Не менш відома і старша донька сім’ї Сумських — Наталія. Вона старша на 10 років, але вік ніяк не відображається на її вроді. Наталія, як і її молодша сестра, має звання народної артистки України. За плечима у неї чимало головних ролей, а також телевізійних проєктів.

Сестри Сумські

Зараз про Ольгу чутно частіше, ніж про Наталію. Днями на сцені Київського академічного театру Оперети відбулась гучна прем’єра – вистава “За двома зайцями”, де молодша із сестер Сумських грає головну роль. Акторка з’явилась у блискучій жовтій кофтинці та обтягуючих легінсах, які підкреслюють безмежно довгі ноги. Макіяж, як і заведено у театралів, яскравий, що лише прикрасило зірку.

О
Ольга Сумська на прем’єрі вистави “За двома зайцями”

Однак, не так давно у Мережі з’явились світлини Наталії Сумської, на яких вона у схожому, але більш стриманому образі. Жовта сорочка, пудрові лосини, що звертають увагу на струнку фігуру 66-річної Наталії, нюдовий макіяж “без макіяжу” та підвіска на лебединій шиї. Чи не цим фото надихалась Ольга перед прем’єрою?

Наталія Сумська в образі з фотосесії

Не секрет, що жовтий колір обирають лідери та люди з активною життєвою позицією. Позаяк подібних людей одиниці, то помітити їх серед інших не тяжко. Можливо, саме це і стало причиною для того, щоб запозичити цей незабутній образ Наталії Сумської. Жовта кофтинка Ольги також одразу заявляє про себе і ніби додає впевненості.

Беззаперечно, кожна із сестер Сумських по-своєму неймовірно гарна, а їх схожість вражає.

Нагадаємо, Ольга Сумська у 1987 році закінчила акторський факультет Київського національного університету театру, кіно і телебачення ім. Карпенка-Карого.

Схожі статті