Мішель Андраде вперше зізналась, чому більше не хоче працювати з Потапом: “Треба рухатись далі”

Мішель Андраде – це українська співачка з Болівійським корінням, талант якої розкрив відомий український продюсер Потап та його екс-дружина Ірина Горова. Але зараз, дівчина вирішила піти від продюсерів та розповіла, чому так вчинила.

Мішель стала популярною в Українському шоу-бізнесі кілька років тому і за цей час встигла завоювати прихильність народу настільки, що вони знають її пісні та наспівують. Акцент Мішель досить цікавий та гарно лягає на пісні, певно це й зачепило Потапа в дівчині, адже він має небагато підопічних і всіх зробив справжніми зірками.

Мішель Андраде більше не працює з Потапом
Мішель Андраде більше не працює з Потапом

Співачка завдяки діям продюсерів пройшла досить швидкий етап новачка естради, тому влитися в український простір творчості їй було досить нескладно. Тому, Андраде стала помітною та яскравою артисткою, яку навіть запросили стати ведучою відомого тревел-шоу “Орел і решка”. Так, одного разу Мішель випала можливість показати рідну Болівію та розповісти інформацію про цю країну самостійно.

Але попри свій успіх, артистка вирішила більше не працювати з Потапенко та Горовою і стати самостійною, сольною співачкою. Мішель розповіла чому вирішила піти від гарного продюсера, а також про свої плани на творче майбутнє.

Мішель Андраде більше не працює з Потапом
Мішель Андраде більше не працює з Потапом

Отже, дівчина зізналась, що саме війна підштовхнула її на цей важливий крок у житті, вона помітила, як змінилась і не хоче, щоб ц припинялося, тому обрала рухатися далі сама.

“Зараз я сама з командою приймаю рішення, так, я роблю помилки, але при цьому розумію, як мені треба діяти. А раніше мене опікали як дитину і за мене все вирішували, а я нічого не розуміла і просто співала, танцювала. А зараз розумію, треба думати” – розповіла співачка.

Також вона додала, що всі питання зараз вирішує сама і все тримає під контролем і їй навіть подобається, адже таким чином вона росте і як артистка, і як особистість. До того ж ця робота вже почала давати свої плоди, бо 25 листопада Мішель презентує свій перший, самостійний мініальбом “Не приховане”, який написаний українською.

 

 

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.