Аліна Гросу вперше показала своїх батьків, які оплатили їй розкішне весілля з росіянином: мама дуже молода

Українська акторка та співачка Аліна Гросу показала шанувальникам фото з батьками. Мама — молода красуня, а з батьком співачка схожа, як дві краплі води. Після того, як наречений зірки, Роман Полянський, покинув країну, батьки підтримали доньку у важкий період.

Аліна Гросу ще ледь не з пелюшок почала проявляти талант та здібності до музики. Ще бувши зовсім юною дівчина брала участь у різноманітних музичних конкурсах, набиралася досвіду та навичок. Ще трирічною крихіткою Аліна була учасницею конкурсу “Міні-міс Україна”, де підкорила серця суддів і стала переможницею в одній з номінацій. З дитинства артистка співає, грає у театральних постановах, а зараз отримує ролі у великому кіно.

Аліна Гросу вперше показала спільне фото з батьками
Аліна Гросу вперше показала спільне фото з батьками

Після школи Гросу навчалася музичного мистецтва у Київській академії, після чого поїхала продовжувати здобувати освіту до росії. У своїй дискографії зірка має не один успішний альбом, а треки на ютубі збирають мільйони переглядів.

Відомо, що знаменитість народилася у Чернівцях, в родині інженера та медичної сестри. Тільки згодом глава сімейства створив власний бізнес та у місцевій адміністрації обіймав посаду депутата. Сьогодні у Чернівцях родина Аліни має розкішний особняк, але переважно проживали у Києві. Співачка не часто ділиться подробицями життя своєї сім’ї. Але нещодавно зірка показала світлину, на якій стоїть поряд із батьками.

“Коли з тобою в такий час батьки — це безцінно. Мить обіймів зцілює серця. В найщасливішу цю намріяну хвилину, не марно я живу своє життя”, — написала виконавиця під фотографією з батьками.

Підписники одразу відмітили, як красиво виглядає всі сім’я разом. Варто звернути увагу, як молодо виглядає мама Аліни, а донька на неї дуже схожа. Хоча виразні очі співачка однозначно успадкувала від батька. Ймовірно, що батьки приїхали підтримати Аліну у непростий для неї час. Подейкують, що знаменитість розійшлася зі своїм коханим, Романом Полянським. Ще влітку актор зник з радарів, а нещодавно його помітили у росії.

Нагадаємо, що Аліна Гросу нещодавно перенесла операцію, але що саме сталося з зіркою поки що невідомо.

Схожі статті