Катерина Бужинська розповіла про черговий конфлікт у родині

У родині Катерини Бужинської є місце ревнощам.

Відома українська співачка Катерина Бужинська розповіла про минуле і теперішнє родини.

Співачка поділилася, що у її родині не завжди все було ідеально. Спершу артистка пережила два невдалі шлюби, а тепер переймається через конфлікти старшої доньки з вітчимом і життя на дві країни. Але про все по порядку.

Вперше Катерина Бужинська вийшла заміж у 19 років за Юрія Клевенкова, проте вже через сім років подружжя розійшлося. За однією з версій, шлюб розпався через значну різницю у віці, а за іншою – через небажання чловіка мати дітей. Відверте інтерв’ю про життя з чоловіком-насильником співачка Катя Бужинська дала проекту “Життя відомих людей”.

Згодом співачка почала зустрічатися і жити з Володимиром Ростуновим. У 2006 році у них народилася донька Олена. Проте народження дитини не врятувало стосунки і пара розійшлася.

Третім чоловіком виконавиці став болгарський бізнесмен Дімітар Стойчев. У цьому шлюбі Катерина Бужинська у 2016 році народила двійню, хлопчика Дмитра і дівчинку Катерину. До народження дітей у родині співачки і бізнесмена панувала повна ідилія. Старша донька швидко знайшла мову з вітчимом і у них були дуже хороші стосунки. Двійнята народилися, коли Оленці було 10 років і з цього часу у родині почалися конфлікти. Дівчинка переживала через народження братика і сестрички і просила зіркову маму повернути їх до пологового будинку.

На цій основі дівчинка почала віддалятися і конфліктувати з вітчимом Дімітаром, якого до цього дуже любила. Оленка вважала, що з появою спільних дітей вона стане непотрібною родині. Через це Катерина Бужинська прийняла важке для неї рішення, відправила старшу доньку до України, щоб не загострювати непрості відносини в родині. Широкому загалу співачка пояснювала, що дівчинка навчається в хорошому ліцеї на батьківщині заркової мами.

Зараз старшій доньці Оленці майже 14 років і вона самостійно живе в столиці України. Співачка ж розривається між двома країнами і двома родинами, адже статки родини зменшилися і виконавиця продовжує артистичну діяльність. Проте Катерина Бужинська рада, що повернулася до улюбленого заняття. У інтерв’ю каналу “1+1” співачка поділилася особливостями такого життя.

Зараз стосунки у родині налагодились, чому співачка дуже радіє.

Схожі статті