Чоловік Руслани Писанки влаштовує вечір спогадів за покійною дружиною: “Досі душа болить, досі не віриться”

Чоловік покійної Руслани Писанки Ігор Ісаков вразив шанувальників організацією вечора пам'яті для своєї дружини. Як буде проходити захід, дізнайтеся в нашій статті.

Новина про смерть Руслани Писанки застала її фанатів та близьких, як грім серед ясного неба. Ще минулого року телеведуча активно працювала на телебаченні та виходила на зв’язок шанувальниками кожного дня. Зірка брала участь у різноманітних виставах, і здавалося не здатна втомитися від своєї роботи.

Чоловік Руслани Писанки влаштовує вечір спогадів за покійною дружиною

Чоловік Руслани Писанки влаштовує вечір спогадів за покійною дружиною

Втім, напередодні війни вона втратила свідомість на сцені, впала і в результаті цього падіння зламала ногу. Вже через декілька місяців вона активно боротиметься з онкозахворюванням, про яке не розповіла пресі або користувачам мережі. Свою боротьбу вона вела таємно, вдалині від Батьківщини та за підтримки свого чоловіка Ігоря Ісакова.

Саме він і повідомив Україні про те, що його дружина передчасно пішла з життя. Спочатку овдовілий чоловік зірки влаштував прощання з нею в Німеччині, а потім привіз її в Україну, аби всі колеги та друзі Руслани могли сказати своє “прощавай”.

Писанка була настільки енергійною та позитивною людиною, що безліч її друзів досі не вірять у те, що вона пішла. Ігор Ісаков розділяє цей біль і знає, що необхідно зробити, аби хоча б трошки його вгамувати та випустити на волю.

Нещодавно він повідомив про те, що проводиться організація вечора прощання з Русланою Писанкою, який надасть можливість усім бажаючим пригадати, якою вона була, що принесла в цей світ, і що забрала зі своєю кончиною.

Чоловік Руслани Писанки влаштовує вечір спогадів за покійною дружиною

Даний захід влаштовуються на честь її дня народження, яке вона б святкувала 17-го листопада.

Чоловік Руслани Писанки влаштовує вечір спогадів за покійною дружиною

Варто відзначити, що користувачі мережі були захоплені ініціативою і активно почали її підтримувати.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".