“Як мама і жінка я не маю ніякої користі”: ведуча Лілія Ребрик відверто розповіла, як пережила депресію

Цьогорічні трагічні події в нашій країні розбили серце кожного українця, не виключенням стали знаменитості, адже ніщо людське для них не чуже. Серед зірок, які стикнулись з емоційними проблемами була ведуча Лілія Ребрик.

Життєрадісну білявку, ведучу ранкового шоу Лілію Ребрик глядачі звикли бачити енергійною та завжди усміхненою. Але війна стерла посмішку з обличчя акторки, як і з облич багатьох українців.

У своєму нещодавньому інтерв’ю в програмі “Точка опори” Лілія Ребрик розказала, як вона переживає негаразди та адаптується до теперішніх реалій.

Л
Лілія Ребрик у студії Ранку з Україною

Жінка зізналася, що зараз навіть такі прості фрази, як “Доброго ранку” або “Вітаю” викликають у неї супротив, а питання “Як ти?” стало чи не найскладнішим.

Події 24 лютого застали ведучу на каналі перед ранковим ефіром. Вона, як завжди, встала о 04.07 та поїхала на зйомки абсолютно спокійна, але сильне почуття тривоги зростало в ній ще з 22 лютого. Ефір відмінили, і Лілія одразу подзвонила чоловіку. В той же день вони разом з дітьми поїхали у Чернівці.

Лілія Ребрик зізналася, що стикнулась з синдромом вцілілого

Ребрик поділилась, що мала значний внутрішній опір, не могла навіть помити голову через думки, що у когось зараз немає ані їжі, ані води:

“Почуття провини було дуже сильним. Провина вцілілого, як це називають”

Завжди життєлюбна білявка і подумати не могла, що в неї стільки сліз:

“Так все зламалося всередині, я посипалася внутрішньо. До того моменту, поки я не зрозуміла, що як мама не несу ніякої користі, як жінка не несу ніякої користі. А якщо я не корисна своїй родині, своїм рідним, то як я можу бути корисна своїй крайні?”

Ведуча довго шукала свою точку опори. Навіть зараз вона може носити яскраві кольори та макіяж лише з вагомого приводу.

Лілія Ребрик у нещодавньому інтерв’ю

Шлях Лілії Ребрик до прийняття був довгим, до нього вона доросла, дійшла поетапно, але знайшла у собі сили радіти та жити далі завдяки рушійній силі наших захисників на ворогу на зло.

Нагадаємо, Лілія Ребрик близько 20 років працює на телебаченні та знялась у понад 40 кінокартинах.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.