49-річний Андрій Данилко не стримав почуттів до мами Сердючки Інни Білоконь і публічно поцілував її в губи

Андрій Данилко ніколи не приховував своїх почуттів до своєї партнерки та близької подруги Інни Білоконь, яка багато років тому взяла на себе роль матері Вєрки Сердючки.

Дружба двох знаменитих українських артистів Андрія Данилка та Інни Білоконь бере свій початок за часів їхнього навчання у торговому коледжі. Тоді студенти навіть і подумати не могли, що їх знатимуть не тільки на пострадянському просторі, але й в Європі та в Сполучених Штатах.

Андрій Данилко не стримав почуттів до Інни Білоконь

Андрій Данилко з Білоконь вийшли в світ у чому мати народила
Андрій Данилко не стримав почуттів до Інни Білоконь

На непростому шляху до визнання та слави обидва зіштовхувалися з серйозними проблемами та подарунками долі. Декілька років тому Андрій Данилко заявив про повернення свого колективу на сцену після тривалої паузи в творчості.

А після початку повномасштабної війни в Україні артист не тільки не покинув територію України, але і почав активну інформаційну боротьбу, концертну діяльність, яка відбувається суто на благодійних засадах, а також гастрольну діяльність Європою. Усі зароблені кошти мають бути направлені на допомогу українцям.

Нещодавно Андрій Данилко анонсував свою поїздку до Болгарії. Він оприлюднив на офіційній сторінці Вєрки Сердючки в соціальній мережі Instagram відеоролик, в якому спочатку танцював, а потім поцілував Інну Білоконь в губи.

Втім, фанати вже звикли до цього прояву почуттів між друзями, адже артист дозволяє собі такі жести досить часто. Через це пару навіть підозрювали у романі, але Інна продовжує перебувати у шлюбі зі своїм чоловіком Олегом, з яким живе разом 20 років.

Нагадуємо, що цього року Андрій Данилко вперше дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповів про те, що дійсно ніколи не був одружений і має певні проблеми у сімейному житті. Артист визнав, що не створений для родини.

Схожі статті