Солістка KAZKA Заріцька показала свого бойфренда та розказала, як вдалося схуднути: “Хочу розповісти більше”

Інколи артисти неохоче діляться подробицями особистого життя. Солістка гурту KAZKA, Олександра Заріцька саме з тих людей, хто вважає, що щастя полюбляє тишу. Проте зірка наважилася показати не тільки, як змінилась її зовнішність після участі у "Танцях з зірками", а й познайомити публіку з новим бойфрендом.

Мало кому відомо ім’я Олександра Заріцька, але абсолютно кожному українцю відом її псевдонім — Казка. Співачка раптово увірвалася у світ шоу-бізнесу і перевернула українську музику догори ногами. Пісні виконавиці грали з кожного куточку, з кожного автомобілю та радіостанції. А трек “Плакала” на ютубі має понад 400 мільйонів переглядів.

Солістка KAZKA Саша Заріцька показала фанатам нового бойфренда
Солістка KAZKA Саша Заріцька показала фанатам нового бойфренда

Олександра також зробила свій внесок у те,  як повинен виглядати артист. За стереотипами, знаменитості повинні мати бездоганну фігуру без будь-якого натяку на зайві кілограми. Казка повністю змінила це уявлення своєю пишною, українською вродою. Зірка має розмір plus-size, однак це не тільки не псує її, а й додає особливої харизми та виділяє поміж інших.

Проте знаменитість все ж таки наважилася на схуднення для того, щоб покращити стан здоров’я і для знімань у проєкті “Танці з зірками”. Саме там Заріцька скинула перші 20 кг зайвої ваги та зупинятися на досягнутому не збиралася. Завдяки правильному харчуванню та спортивним заняттям, артистці вдалося втратити ще 10 кг і зараз підтримувати свою вагу, поки тіло адаптується до змін.

Олександра Заріцька під час участі у проєкті “Танці з зірками” схудла на 20 кілограмів

Але зміни у зовнішності не єдині у житті Саші. Співачка нещодавно наважилася показати нового бойфренда, але історію знайомства тримає в таємниці. Для одного каналу зірка дала інтерв’ю де зауважила, що вона саме з тих людей, хто не любить розповідати подробиці особистого життя. Виконавиця довго приховувала свого обранця, але все ж таки прийняла рішення познайомити фанатів з людиною, яка вкрала її жіноче серце.

Олександра Заріцька показала нового бойфренда
Олександра Заріцька показала нового бойфренда

“Поки жодних подробиць. Але я не зарікаюся! Можливо, скоро захочу розповісти більше”, — поділась Заріцька.

Нагадаємо, що Олександра Заріцька брала участь у творчих проєктах “Голос Країни” та “Х-фактор”.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".