Винник – конкурент Мірзояну? Повелитель вовчиць в ошатному костюмі крутився біля Тоні Матвієнко на весіллі

Знаменитий український виконавець Олег Винник має безперечну яскраву харизму, а також голос, який підкорює шанувальниць. Та чи під силу співаку зірки його рівня?

Особисте життя Олега Винника залишається для більшості шанувальниць закритою книгою, яку артист не збирається відкривати. Зірка вважає, що не можна піаритися на своїй сім’ї та коханню. Мовляв, хоче щоб його слухали саме через його творчість, а не речі, які він розповідає пресі.

Олег Винник в ошатному костюмі крутився біля Тоні Матвієнко на весіллі

Стало відомо, як почувається Олег Винник
Які стосунки пов’язують Олега Винника і Тоню Матвієнко

На своїй особистій сторінці в соціальній мережі Instagram Олег публікує лише кадри та відео, які безпосередньо пов’язані з його творчою кар’єрою. Тобто дану платформу він використовує лише для промоутингу.

Зірка не ділиться і кадрами з приватних заходів, на яких часто бере участь. Наприклад, Олег виступав для Арсена Мірзояна та Тоні Матвієнко.

Які стосунки пов’язують Олега Винника і Тоню Матвієнко

Весілля було помірним, не надто розкішним, але гідним. Втім, для гостей виступав повелитель вовчиць. Примітно, що Олег Винник не взяв гроші за свій концерт. Співак виступив для Арсена Мірзояна та Тоні Матвієнко абсолютно безкоштовно, а потім не покидав поля зору наречених і постійно знаходився поруч. З парою його пов’язують дружні відносини і свою прихильність до зіркового подружжя він продемонстрував ділом.

А от дружина самого Олега Винника на торжестві, судячи з усього не було, принаймні вона у кадри не потрапила. Подейкують, що благовірною артиста є його бек-вокалістка Таїсія Сватко. Дану інформацію підтверджують і односельчани зірки.

Втім, Олег ігнорує будь-які плітки, не відповідає на запитання журналістів і не бажає обговорювати свою сім’ю, що би там не було. Таюне тим часом повністю дотримується лінії поведінки свого чоловіка.

Схожі статті