Сергій Притула вперше розповів, що був присутній при народження своїх дітей та назвав точний час

Сергій Притула відомий український шоумен, телеведучий, політичний діяч та найголовніший волонтер країни, вперше зізнався, що був присутній при народженні кожної своєї дитини.

Сергій багатодітний та щасливий батько сина й двох маленьких дівчат. У ролі батька Притула почувається дуже комфортно та сам зрозумів для себе як потрібно вести з дитиною діалог, щоб він був відвертим та чесним. Також у родині ведучого є певні правила як для дітей, так і для нього з дружиною. І головним з них є повага один до одного.

Про Притулу зараз багато говорять як про політика та волонтера, але як про сім’янина та батька ні. Хоча це варто окремої уваги, тому що Сергій має гарний досвід батьківства, про який часто говорить в інтерв’ю та на програмах, на які його запрошують як гостя. Так, на одній з передач, Притула розповів як у нього відбуваються розмови з дітьми за вечерею. По-перше, у його родині є жорстке правило – коли вся родина збирається за столом, всі прибирають гаджети та по черзі спілкуються один з одним розповідаючи про свій день.

Та на банальних фразах ніхто не зосереджується, тому що Сергій вважає, що питання дітям треба ставити такі, які змусять їх розповісти багато та емоційно.

“Я ніколи не питаюся у дітей, як пройшов день, бо отримаю у відповідь – нормально і на цьому діалог закінчиться. Я питаю, наприклад у доньки що відбулося у садочку сьогодні, хто кого образив чи навпаки? І моя дитина починає пригадувати все, що було сьогодні, а я в свою чергу додаю нових запитань. Так повинна бути побудована комунікація з дітьми” – розповів Сергій.

До того ж чоловік на шоу “Хто зверху?” вперше зізнався, що він був присутній на пологах кожної з дружин і бачив, як на світ з’являються його діти. Так, одного разу у шоу була гра “Правда чи брехня”, де були ззапропоновані ситуації, які команда дівчат повинна була визначити правдою або ні. Тож питання про Притулу стосувалося саме цієї теми, і Сергій показав картку правда та перелічив точний час народження кожного зі своїх дітей, чим дуже здивував присутніх та глядачів.

Схожі статті