Home Шоу-бізнес Колишня дружина Остапчука показала, як виглядала до зустрічі з коханим: погарнішала на очах

Колишня дружина Остапчука показала, як виглядала до зустрічі з коханим: погарнішала на очах

0
Колишня дружина Остапчука показала, як виглядала до зустрічі з коханим: погарнішала на очах
Колишня дружина Остапчука показала архівне фото

Жінка дуже активно веде свій особистий блог в соціальній мережі instagram, де показує різні фотографії та ділиться останніми новинами свого життя. Так, в мережі давно вже подейкують про розлучення зіркової пари, і, на жаль, це виявилося правдою. Було насправді багато приводів зрозуміти це давно, але багатьом дуже подобалась ця гармонійна парочка і вони не хотіли вірити у їхнє розставання.

Христина Горняк показала, як виглядала раніше
Христина Горняк показала, як виглядала раніше

Проте це життя і вони теж звичайні люди зі своїми почуттями, проблемами та історіями. І, як то кажуть у народі: “Сталося не так, як гадалося”. Тому зараз Христина вже не бачить сенсу приховувати те, що вона тепер вільна та самостійна жінка. По-перше, Горняк переїхала у Відень, де буде жити до самої весни. По-друге, жінка відверто спілкується зі своєю аудиторією, та відверто про стосунки з екс-коханим поки говорити не готова.

Натомість жінка вирішила показати, який вигляд мала кілька років тому, коли ще навіть і мріяти не могла, що стане дружиною відомого телеведучого та шоумена Остапчука. Отже, Христина виклала стару фотокартку, де вона зовсім молода та ще тоді не мала почуття стилю.

Христина Горняк показала, чк виглядала раніше
Христина Горняк показала, чк виглядала раніше

Та в коментарях неочікувано для самої Христини, деякі користувачі мережі, написали їй, що такий стиль робить її яскравішою, ніби вона щаслива й життєрадісна, а зараз сіра та неприваблива. Таку думку Горняк сприйняла з іронією та саркастично відповіла:

“Натяк зрозуміла, треба повертати губи з контуром та брови нитки й одягати шорти на колготи, щоб знову бути яскравою та привабливою”.

Та все ж таки варто зауважити, що Христина вже не дівчинка, і той стиль, який вона обирає зараз, робить жінку красивою, стильною та не дозволяє виглядати на свій вік.