Як виглядає чоловік Наталії Сумської Анатолій Хостікоєв: Віталій Борисюк не переплюнув вродою свояка

Знаменита українська авторка Наталя Сумська виходила заміж всього два рази. Другим чоловіком спадкоємиці акторської династії став її колега Анатолій Хостікоєв.

Наталія Сумська та її майбутній чоловік Анатолій Хостікоєв познайомилися у вельми юному віці. Втім, обидва не наважилися перейти на інший етап стосунків і залишалися добрими товаришами.

Наталя Сумська зізналася, що ревнує Хостікоєва до молодшої сестри Ольги. Фото Jetsetter
Наталія Сумська показала, як виглядає її чоловік Анатолій Хостікоєв. Фото Jetsetter

У красеня Анатолія було безліч жінок, а Наталія користувалася неймовірною популярністю серед чоловіків, адже була не тільки талановитою, але й неймовірно елегантною та вродливою. Лише після розлучення зі своїм першим чоловіком Ігорем Мамаєм знаменитість наважилася спробувати побудувати стосунки з Анатолієм, і хоча у даному шлюбі бували і темні часи, вона стала щасливою у цьому союзі.

Наталія Сумська показала, як виглядає її чоловік Анатолій Хостікоєв

Так, свого часу Ольга Сумська публічно поділилася здогадкою, через що на неї могла ображатися її рідна сестра. Ольга заявила, що була закохана у її чоловіка під час виконання ролі Роксолани і заявила, що і Хостікоєв імовірно відповідав їй взаємністю. Сама Наталія ніколи не коментувала даної заяви своєї рідної сестри.

Що відомо про свекруху Наталії Сумської
Наталія Сумська показала, як виглядає її чоловік Анатолій Хостікоєв

Хостікоєв у свою чергу взагалі вкрай рідко спілкуються з журналістами і на досить абстрактні теми. Свої стосунки ані з дружиною, ані з свояками він не обговорює.

До речі, у цьому шлюби у Наталії та Анатолія народився спільний син В’ячеслав. Хлопець пішов по стопах своїх батьків і побудував успішну акторську кар’єру. Зараз він знаходиться у серйозних стосунках, живе окремо і часто з’являється на публіці у компанії своєї матері та тітки. Втім, родині Хостікоєв на сумно, адже у батьківському будинку проживає старша дочка Наталії Дарина разом з онучкою акторки.

Схожі статті