Дорофєєва після розлучення з Дантесом почорніла: фанати збентежені, що поруч з Кацуріним Наді не здоровиться

Співачка Надя Дорофєєва завжди відрізнялася серед інших артистів своєю особливою вродою. Але нещодавно зірка збентежила фанатів нездоровим зовнішнім виглядом. Чи невже нове кохання не йде знаменитості на користь?

Здається, що подробиці подій любовного трикутника Наді Дорофєєвої знає вже кожен українець. Співачка близько 7 років жила у шлюбі з Володимиром Дантесом. Зіркова пара здавалася щасливою та закоханою, як на початку стосунків. Подружжя подорожували разом, підтримували один одного на виступах та взагалі нічого не віщувало, що родинне гніздечко розсипається.

Дантес і Дорофєєва одружилися у 2015 році, а розлучилися весною 2022
Дантес і Дорофєєва одружилися у 2015 році, а розлучилися весною 2022

Навесні 2022 року артисти публічно повідомили своїм шанувальникам, що розлучаються. Начебто вони й досі люблять один одного, але ж між ними втратилися та іскра, яка буває між чоловіком та дружиною. Прихильники були розчаровані та збентежені, оскільки саме ця зіркова пара була улюбленцем публіки. Багато фанатів зауважило, що після цього розриву більше не вірять у справжнє кохання.

Але так не думала сама Надя, оскільки не залишила своє серце нудьгувати довго. Менш ніж за пів року після офіційного розлучення, Дорофєєва представила публіці свого нового обранця — Михайла Кацуріна. Міша працює ресторатором, а його історія, як дві краплі води, схожа на історію Наді. Хлопець був одружений та має двох дітей, але з дружиною також розлучився невдовзі після розставання Дантеса з дружиною. Здавалося, що ситуація життєва, люди не знають, чи зможуть вони провести разом все життя. Але є у цій історії одна “перчинка”, яка й досі не дає прихильникам артистів спокійно спати ночами.

Надя Дорофєєва повідомила про розлучення з Дантесом та представила нового обранця
Надя Дорофєєва повідомила про розлучення з Дантесом та представила нового обранця

Сім’я Кацуріних були близькими друзями зіркового подружжя, відпочивали парами, але виходить, що усі просто помінялися партнерами, оскільки Володимир зараз зустрічається з колишньою дружиною Михайла. Тепер за колообігом кохання у природі слідкує вся країна. Нещодавно Дорофєєва опублікувала нову світлину, на якій помітно, що співачка змінила колір волосся на темніший відтінок.

Але замість компліментів від підписників отримала хвилю хейту не тільки стосовно свого особистого життя, а й щодо зовнішності. Фанати підмітили, що після розлучення з Дантесом знаменитість втратила вогонь в очах та має нездоровий вигляд.

Надя Дорофєєва нарвалася на хвилю хейту від шанувальників
Надя Дорофєєва нарвалася на хвилю хейту від шанувальників

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва була однією з членів журі 12 сезону “Голос Країни”.

Схожі статті