Дмитру Шурову написала Земфіра, а Потапу – Ургант: про що російські зірки пишуть українським під час війни

Українські зірки так само як і їхні глядачі мають друзів та родичів в російській федерації. Серед них є і зірки, що одразу ж написали чи подзвонили своїм товаришам після початку війни.

Максим Галкін і Маша Єфросініна

Доля замку Алли Пугачової та Максима Галкіна вирішена
Що російські зірки пишуть українським

Через декілька місяців після початку війни Маша Єфросініна зізналася, що Максим Галкін підтримує з нею зв’язок. Зокрема вона розповіла глядачам, що гуморист багато чого не розповідає про події в його сім’ї після 24 лютого.

Мовляв, на коміка не тільки тиснуть усі можливі державні структури в росії, але й намагаються прибрати до рук його майно. Натомість Максим стоїть на своєму, і продовжує підтримувати Україну.

Потап та Іван Ургант

Що російські зірки пишуть українським

Потап зізнався, що Іван Ургант одразу ж зв’язався з ним після вторгнення. Гуморист був вражений жорстокістю та цинічністю політики російської федерації, що, власне, продемонстрував своїй аудиторії. На даний момент Ургант знаходиться за межами країни, в якій працював і жив довгі роки.

Оля Полякова та Ніка Білоцерківська

Що російські зірки пишуть українським

Ніка Білоцерківська – українка, яка емігрувала до російської федерації. Популярна журналістка та блогерка кинула все і виїхала за кордон, адже за її позицію її почали переслідувати. Так як вона є близькою подругою Олі Полякової, звісно, одразу зателефонувала їй та запропонувала прихисток. Співачка прийняла пропозицію.

Регіна Тодоренко і Коля Сєрга

Скільки зрадниця Регіна Тодоренко заробила, продаючи марафони бажань
Що російські зірки пишуть українським

Регіна Тодоренко вже досить давно є російською знаменитістю.  Коля Сєрга очікував, що ведуча щось зробить, аби відстояти свою Батьківщину, рідних і друзів, але розчарувався. Коли помер колишній хлопець Регіни, Сєрга публічно заявив, що Тодоренко ігнорує навіть цей факт. Натомість ведуча заявила, що музикант її заблокував, і показала, як намагалася з ним зв’язатися. Врешті-решт, в них склався діалог, але назвати його приємним неможливо.

Дмитро Шуров і Земфіра

Дмитро Шуров
Що російські зірки пишуть українським

Дмитро Шуров в свою чергу зізнався, що з ним зв’язалася Земфіра і висловила йому свої почуття та протест проти війни.

Схожі статті