Славія згадала щасливі роки шлюбу та неочікувано привітала Дзідзьо з днем народження: “Обіймаю”

Михайло Хома, більш відомий як Дзідзьо, 20-го листопада відсвяткував свій 39-й день народження та отримав багато привітань, але одне з них, здивувало чоловіка найбільше.

Дзідзьо та Славія розлучились вже доволі давно, але жінка все ще продовжує згадувати їх подружнє життя, яке було досить щасливим та яскравим. Пара знайома ще зі шкільних років і певно ще тоді вони зрозуміли, що будуть разом, бо якийсь особливий зв’язок між ними завжди був присутній.

Саме тому, крізь роки вони стали парою та зіграли гучне весілля, а потім прожили доволі багато щасливих років разом. Та сталося так, що почуття пройшли й пара прийняла важливе рішення розлучитися, поки вони ще знаходились у гарних стосунках, принаймні не встигли одне одного зненавидіти.

Славія неочікувано привітала Дзідзьо

Та зараз Славія та Дзідзьо майже не спілкуються між собою та більш цього, здається жінка вже знайшла своє нове кохання, судячи з фотографій, які поширюються мережею.

Натомість жінка не забула про свого колишнього та дуже ніжно привітала Дзідзьо з днем народження і пригадала, як вони починали своє спілкування ще за шкільною партою. Славія виклала у сторіс архівні фотокартки зі шкільних альбомів, де вони разом з Михайлом разом на фото. Навряд чи так вітають коли вже забувають всі почуття, особливо жінки.

Славія неочікувано привітала Дзідзьо

Та після всіх звинувачень Ярослави на адресу Дзідзьо важко сказати, що вона відпустила його зі свого серця. Тому що, жінки – загадкові створіння, спочатку вона каже, що ненавидить тебе, а потім несподівано та ніжно вітає з днем народження на всю країну. Проте побажання Ярослави не мало ніякого іншого підтексту окрім звичайних слів привітання.

“Михайло, будь здоровим, щасливим та натхненним. Обіймаю” – написала жінка.

Отже, якщо не звертати уваги на архівні фотографії, то можна віднести це привітання до звичайних та банальних, але, на перший погляд, так не здається.

Схожі статті

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.