Обраниця Заливако з “Холостяка” Богдан похизувалась букетом та показала, хто тепер займає місце в її серці

Анна Богдан була учпсницею минулого сезону романтичного проєкту "Холостяк", де виборола серце Михайла Заливако, проте, нині дівчина хизується новою любов'ю це далеко не екс-обранець.

Аня стала переможницею 11-го сезону “Холостяка” та змогла підкорити серце Михайла і варто зазначити, що після проєкту їх стосунки склалися дуже добре. Пара одразу почала жити разом. Так і почались їхні пригоди, адже за правилами шоу, вони не мають права з’являтися на публіці та взагалі на вулицях міста удвох, поки не вийдуть всі випуски в ефір. Тому їм доводилось їздити різними ліфтами, вигадувати де і як вони зустрінуться, щоб залишатися непомітними за глядачами та не видати інтригу раніше відведеного часу.

І варто сказати, що їм це майже вдалося. А вже потім, після фіналу,  Аня та Михайло змогли нарешті видихнути та заявити про своє кохання на весь світ та спокійно гуляти вдвох та з друзями просто міста.

Анна Богдан показала нову любов
Анна Богдан показала нову любов

Тож, між Богдан та Заливако було справжнє кохання, вони часто подорожували, з’являлися разом на різних заходах та вечірках й влаштовували собі романтичні фотосесії. І, оскільки, стали публічними людьми, погоджувалися на різноманітні інтерв’ю. Але найромантичнішою появою Ані та Міші став виступ на шоу “Танці з зірками” в останньому сезоні, де вони станцювали дуже красивий та ніжний вальс і планували в новому сезоні брати участь. Але, обставини склалися таким чином, що і війна не дозволила цього зробити, і пара встигла розійтися, на жаль.

Анна Богдан показала нову любов
Анна Богдан показала нову любов

Тож, тепер кожен живе своїм життям, де намагається залишити старе у минулому й будувати не тільки соціальне, а й особисте життя окремо один від одного. За весь цей період Анна неодноразово хизувалася букетами, які їй дарував таємний чоловік. В на цей раз в сторіс Богдан з’явився синій букет троянд, який вона помітила намальованим серцем.

Богдан показала нову любов
Богдан показала нову любов

А також, жінка показала свою нову любов, але це виявився далеко не чоловік, а маленька дитина, з якою Аня гралася та обіймалася. Тож, дарувальник квітів все ще залишається людиною з маскою, але можливо незабаром Богдан засвітить його та все стане зрозумілим.

Схожі статті