Легендарний Д’Артаньян Михайло Боярський з “Трьох мушкетерів” вперше висловився про події в Україні

Михайло Боярський легендарний актор ще з радянських часів, який завжди вважався надто талановитим та проіесйним, але він людина старої закалки, тому й мислити він прожовжує так само, як і люди його віку.

Михайло жив ще за часів радянського союзу та як ніхто знає, що це таке, але водночас чоловік цінує те, в якій системі він та його колеги, друзі й родичі жили раніше. Тобто, у його картині світу жорстокість та залізні правила, які обмежують свободу людини є припустимими та нормальними. Тому, висловивши свою думку, щодо агресивної війни, яку розв’язала його країна на території нашої, навіть нікого не здивувала.

Боярський висловився про Україну
Боярський висловився про Україну

Довгий час актор відмовчувався та ніяк себе не проявляв у цій ситуації, але певно досить вже перебувати у тіні своїх колег та ховатися за інших. Тож, й поверненець росії Боярський висловив свою “експертну” думку щодо ситуації та своїх колег, котрі засуджують дії влади й обирають для себе жити чесно та залишають рф назавжди.

“Це не моя іпостась, я вирішив не звертати на це своєї уваги. Тому що для мене найважливіше бути потрібним. Залишаючись тут. З моїми друзями, рідними та встигати робити свою роботу і робити її гарно, якісно. Для мене особисто, місто, країна – найдорожче у світі. І я хочу бути їй корисним” – заявив Боярський.

Тобто, в цих словах немає ніякого засудження або підтримки, це набір фраз людини, яка дуже хоче зняти з себе будь-яку відповідальність за дії свого правителя. І актор навіть не хоче поглиблюватися у весь той жах, який переживають мільйони українців щодня, щогодини, щосекунди.

Боярський висловився про Україну
Боярський висловився про Україну

Тому, варто зазначити, що коріння виховання у радянські часи дає свої результати зараз. Коли людина, яка зіграла роль відважного Д’Артаньяна у фільмі “Три мушкетери”, який до речі, був знятий на Одеській кіностудії у 1978 році, обирає для себе нейтралітет, проявляє себе в усій красі та багато чого дає зрозуміти.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.