Оля Полякова на тлі чуток про розлучення перемикнула увагу на чоловіка у військовій формі: гарна пара

Відома та популярна співачка Оля Полякова вже неодноразово розповідала про складнощі у стосунках зі своїм чоловіком та навіть робила голосні заяви про розлучення. Але поки що цього не сталося.

Полякова дуже смілива жінка і ніколи не боялась цього проявляти, тому й говорити про особисте життя для Олі не є проблемою. Кілька місяців тому, жінка активно заговорила про бажання розлучитися зі своїм багатим чоловіком, якому народила двох доньок, старшу Марію та молодшу Алісу. Оля не часто показує свого чоловіка в instagram та здається, жодного разу не з’являлась нашим із ним на публіці. Тому, щоб побачити батька Оліних дітей, варто дуже довго скролити її профіль у соціальній мережі.

Всі ми знаємо Полякову як дуже зухвалу та яскраву жінку, вона нічого не боїться, не соромиться та активно каже те, про що думає. Так, в одному з випусків “Дорослі дівчата” Оля розповіла, зо неодноразово замислювалась про розлучення. Але боїться робити цей крок, бо дуже залежить від свого коханого. А нині всім відомо, що в артистів немає гідних заробітків. Тому, це рішення зірка вирішила залишити на потім. А після серйозної розмови з партнером взагалі відкинула ці думки. Бо він вміє запевнити.

Оля Полякова з Михайлом Діановим
Оля Полякова з Михайлом Діановим

Натомість майже весь час війни українська королева ночі роз’їжджає по всьому світові та бере участь у різноманітних проєктах зараз благодійної мети. Та більш того, Оля створила власний збір коштів. І таким чином Полякова почала тісно спілкуватися з героєм України морським піхотинцем Михайлом Діановим, з яким нещодавно й побачили жінку на одному з заходів.

Оля Полякова з Михайлом Діановим
Оля Полякова з Михайлом Діановим

На фотографії Оля з’явилась у компанії Михайла та з букетом квітів. Обидва вони були дуже радісні та ця зустріч не здавалася діловою, а більш дружньою чи можливо навіть романтичною. Бо окрім цього фото вони ще відправилися у ресторан.

Оля Полякова з Михайлом Діановим
Оля Полякова з Михайлом Діановим

Та хочемо вас заспокоїти, ця зустріч дійсно була діловою, адже саме Діанов перерахував на рахунок Оліного збору 1,7 мільйона гривень, які українці спільними зусиллями зібрали на його лікування. Проте травмою Михайла займається Рінат Ахметов. Тому герої “Азовсталі” вирішив віддати ці гроші іншим військовополоненим на їх протезування. І варто сказати, що це дуже гідний вчинок. Тому, фотокартка з відомим військовим ще нічого не означає, а розлучення Олі поки відкладається.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.