В очікуванні чи добре поїли? “Вагітні” Каменських, Дорофєєва, Осадча одягли компрометуюче вбрання з натяком

В українському шоу-бізнесі є артистки, яких то й справа постійно підозрюють у вагітності. Зірки вже втомилися пояснювати, що вони могли щільно поїсти або просто вдягнути речі oversize, без мети приховати животик. Хто зі знаменитостей має статус "вічно вагітна"?

За стереотипами вважається, що сучасна жінка повинна до 30 років народити дитину, або навіть двох. Представниці українського шоу-бізнесу не є виключенням і якщо в артистки досі немає дітей, або вона не збирається ось ось народжувати, прихильники у кожній світлині шукають натяки на вагітність знаменитості.

Настя Каменських

Абсолютна рекордсменка України по підозрах у вагітності — Настя Каменських. Співачці цього року виповнилося 35, але про плани щодо народження дитини зірка поки що не повідомляє. На питання журналістів Настя віджартовується, що діточок звісно хоче, але вони будуть, коли їх дасть Бог. Виконавиця схильна до швидкого набору ваги, тож варто лише зірці додати пару кілограмів і перестати носити обтислий одяг, як фанати виносять вердикт — Каменських вагітна. Але на сьогодні знаменитість не знаходиться в цікавому положенні, проте змінитися все може доволі швидко.

Настя Каменських показала округлий живіт та не приховує вагітність
Настя Каменських показала округлий живіт та не приховує вагітність

Надя Дорофєєва

Знаменита поп-зірка Надя Дорофєєва була одружена з Володимиром Дантесом більш ніж 7 років, але народили малюка пара так і не наважилася. Майже весь час подружжя присвячувало кар’єрі та хотіли, як то кажуть, пожити для себе. Проте прихильники не могли змиритися з такою відповіддю і вперто шукали вагітність Наді. Коли знаменитість виклала світлини в такому ракурсі, де трохи округлився живіт, чи в одязі oversize, коментарі під публікацією наповнювалися привітаннями та побажаннями.

Співачка Надя Дорофєєва не приховує цікаве положення після розлучення
Співачка Надя Дорофєєва не приховує цікаве положення після розлучення

Катя Осадча

Зірка “Світського життя” вже мама трьох дітей, але ведуча виглядає настільки шикарно, що важко повірити, що ця струнка красуня народжувала вже тричі. У 2017 році Осадча вийшла заміж за свого колегу, актора Юрія Горбунова. Подружжя народили двох хлопчиків, а від першого шлюбу у Каті є старший син. Шанувальники сподіваються, що незабаром у зіркової пари народиться ще й донька.

Катя Осадча має трьох синів, але скоро народить ще й дівчинку
Катя Осадча має трьох синів, але скоро народить ще й дівчинку

Схожі статті