Друга дружина Остапчука показала чоловіка, біля якого після розлучення в’ється як біля самця: його звати Ігор

Христину Горняк з недавніх пір вважають колишньою дружиною телеведучого Володимира Остапчука, і тепер фанати ще прискіпливіше спостерігають за її життям.

Офіційно Володимир Остапчук розлучився зі своєю першою дружиною Оленою Войченко у 2020 році та згодом представив публіці нову кохану – нотаріусиню Христину Горняк. Це був дуже насичений рік у житті телеведучого, оскільки вже за кілька місяців після цього він освідчився обраниці під час прогулянки Босфором, подарувавши омріяну обручку від Tiffany та почув від неї “Так” без жодних вагань.

Яким був шлюб Володимира Остапчука з другою дружиною
Яким був шлюб Володимира Остапчука з другою дружиною

15 жовтня 2020-го Володимир Остапчук і Христина Горняк одружилися, зігравши гучне і розкішне весілля, на якому співала сама Вєрка Сердючка. В соціальних мережіх закохані демонстрували справжню сімейну ідилію, незважаючи на постійні скандали, пов’язані з екс-дружиною шоумена Оленою Войченко та їхніми розбірками щодо прав опіки над спільними дітьми. Христина гідно відстоювала свою честь і захищала чоловіка, вони регулярно виходили на світські заходи разом, подорожували і почали будувати власний будинок з кімнатами для майбутніх дітей.

В 2022 році під час війни кохання багатьох пар не витримало такого серйозного випробування, чутки про розлучення Остапчуків розповсюдилися незадовго до другої річниці їхнього весілля. Підписники блогів пари в Інстаграмі давно запідозрили неладне, тому що подружжя перестало виходити в онлайн разом, не даючи жодних коментарів з приводу своїх стосунків.

Екс-дружина Остапчука Христина Горняк після розлучення віддалася почуттям іншому

Зрештою про все стало відомо від найближчого оточення Христини і Володимира, які підтвердили, що вони вже отримали документи про розірвання шлюбу.

Остапчук наразі відволікається від проблем в особистому житті благодійними концертами, а Христина знайшла втіху в танцях, якими займалася з самого дитинства і продовжує досі.

Так, в Інстаграмі Горняк з’явилися чуттєві кадри танцю з її партнером та тренером Ігорем. Колишня Остапчука танцювала в яскравому костюмі з леопардовим принтом:

“Я знаходжу для себе різні моменти радості… І танці – це саме про це відчуття… Ігоре, сьогодні мені було складно, але класно…. Дякую за терпіння! Не повірите, але для мене відкриття емоцій на паркеті – це дуже складна річ… Я танцювала з 7 років, і тоді це питання не стояло, тоді ми всі були супер відкритими, а зараз так… І я собі поставила ціль. Дівчата, дозвольте собі уроки танців, бо це просто ідеально для вашої жіночності”, – написала Христина.

Екс-дружина Остапчука Христина Горняк віддалася почуттям іншому
Екс-дружина Остапчука Христина Горняк віддалася почуттям іншому

Також блогерка додала, що на паркеті треба забути про свої комплекси та відключити емоції – тоді все вийде.

Екс-дружина Остапчука Христина Горняк віддалася почуттям іншому
Екс-дружина Остапчука Христина Горняк віддалася почуттям іншому

Схожі статті