Українські красуні, які виходять заміж за іноземців: Камалія, Лорак, Сопонару, Бужинська, Онофрійчук, Білик

Багато дівчат зараз мріють про заморського принца — такого, щоб віддав десять верблюдів та півцарства за одну лише посмішку. А от деяким красуням українського шоу-бізнесу вже пощастило знайти заможних обранців з-за кордону та стати для них Шахерезадами.

Деякі українські зіркові красуні так і не змогли знайти собі пару на Батьківщині, тому розширили кордони для вибору чоловіка. Хто зі знаменитостей зміг вийти заміж за принца?

Камалія

Білява сирена Камалія може розповісти секрет успіху, з 2003 року заміжня за пакістанським мільярдером та благодійником Мохаммадом Захуром. Вони познайомились, коли молода Камалія тільки розійшлась з хлопцем. Тоді її знайомий запросив дівчину виступити на приватному заході, де серед гостей був Захур. За словами Камалії, він був найбільш яскравою персоною серед усіх та закохав її в себе в першого погляду. Тепер цій історії кохання майже 20 років, а пара виховує двох прекрасних дівчат.

Камалія з чоловіком та дітьми

Ірина Сопонару

Акторка “Жіночого кварталу” Ірина Сопонару неодноразово була у стосунках з іноземцями. Зараз її хлопець — молодший за неї британець Різ, з яким вони познайомились півтора роки тому у одному з ресторанів Києва. Хоча Сопонару каже, що заміж ще не збирається, однак це лише справа часу.

Ірина Сопонару та Різ

Ані Лорак

Співачка Ані Лорак була заміжня за турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу 10 років. Вони з екс-чоловіком познайомились у 2005 році, коли Мурат ще був менеджером у готелі, де відпочивала співачка. Пройшло декілька років після їх першої зустрічі, щоб Кароліна зрозуміла, що це кохання всього її життя, а у 2009 році вони вже зіграли весілля. Однак, східна казка закінчилася не дуже щасливо — пара розійшлась у 2019 році.

Турецький обранець Ані Лорак

Катерина Бужинська

Перший шлюб білявки був невдалим, але друга спроба Катерину Бужинську не підвела. Її нинішній чоловік Дімітар Стойчев — бізнесмен родом з Болгарії, з яким вони одружилися в 2014 році. Історія знайомства досить банальна — через спільних знайомих. Вони разом були на святі, куди Дімітара запросив друг Каті. Після цього в роман дуже стрімко набирав обертів: 14 лютого Стойчев зробив пропозицію, а 23 квітня вони вже вінчалися. Зараз ця зразкова пара виховує двійнят Катю і Діму в мирі і злагоді.

К
Катерина Бужинська з чоловіком та двійнятами

Ірина Білик

Останній шлюб поп-діви Ірини Білик, який не увінчався успіхом, був зі стилістом та зірковим фотографом азербайджанського походження Асланом Ахмадовим. Вони одружилися в 2015 році. Ініціатором знайомства була сама співачка, яка побачила фотографа в ефірі телешоу, одразу закохалася, а після знайшла номер Аслана через спільних знайомих. Винахідлива Білик отримала винагороду у вигляді кільця на безіменному пальці та 6 років спільного життя.

Ірина Білик з чоловіком та сином

Іванна Онофрійчук

З майбутнім чоловіком Іванна Онофрійчук познайомилась в 2018 році і спортзалі в Іспанії, де обидва відпочивали. Тоді бізнесмен казахського походження Алмаз ще не був офіційно розлученим, але це не завадило закоханим цілий рік підтримувати спілкування. Стосунки розвивались поступово — у 2020 році Іванні зробили пропозицію, а в лютому 2021 пара зіграла розкішне весілля на Мальдівах.

Іванна Онофрійчук і Алмаз

 

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.