“Нехай не ображається на мене Ігор”: продюсер розкрив, у кого була закохана Писанка на “Танцях з зірками”

Навіть після смерті легендарної української акторки та улюблениці публіки Руслани Писанки назовні виходять все нові і нові секрети зірки. Усі деталі в статті.

Останні декілька років Руслана Писанка перебувала у щасливому шлюбі з Ігорем Ісаковим, який зміг подарувати акторці любов, комфорт та своє тепло. Пара проживала у заміському будинку вдвох разом з улюбленцями. Дітей в артистки не було, але вона не боролася за право стати матір’ю і щиро відповідала журналістам, що погоджується з будь-якою волею господа.

Стало відомо, в кого була закохана покійна Руслана Писанка

Про що Руслана Писанка так і не встигла поділитися з прихильниками?
Стало відомо, в кого була закохана покійна Руслана Писанка

Після смерті знаменитості у шоу-бізнесі та серед глядачів почали активно пригадувати найвизначніші моменти в кар’єрі артистки. Одним з таких була участь зірки у “Танцях з зірками”, де Руслана продемонструвала, що зайва вага та відсутність фізичної підготовки не можуть стати на її шляху, якщо вона мріє підкорити паркет.

Однак, нещодавно з’ясувалося, що акторка переживала не тільки новий професійний досвід. В її особистому житті тоді також сталися зміни.

“Ніхто ніколи про це не говорив, жодного разу публічно ніде не звучало. Нехай не ображається на мене Ігор, але це було задовго до його зустрічі з Русланою. Писанка була закохана у свого партнера за “Танцями” Вона не танцювала на паркеті, а літала…”–розповів продюсер Гончаренко.

Нагадуємо, що смерть новина про смерть Руслани стала неочікуваною не тільки для її фанатів, але й для близьких друзів. Руслана Писанка давно боролася з онкологією, але отримала свій діагноз в таємниці. Єдиним натяком на серйозні проблеми у здоров’ї артистки було її знепритомнення під час вистави, коли зірка впала зі сцени і зламала ногу.

Через півроку після цієї події стало відомо про кончину Руслани, яка сталася невдовзі після смерті її матері, яка також хворіла на рак.

Схожі статті