З ким живе Леся Нікітюк? Телеведуча показала свого співмешканця: “Контролює всі процеси в моєму житті”

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк ретельно приховує будь-яку інформацію про своє особисте життя. Але є той, кого вона ніколи не ховала від фанатів.

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк постійно жартує про те, що її ніхто не хоче брати заміж. Мовляв, родичі вже зневірилися, а шлюбу як не було в перспективі, так і немає.

Однак, насправді, це лише жарти, адже знаменитість неодноразово проговорювалася про свої стосунки. Своє особисте життя телеведуча намагається не обговорювати привселюдно, аби захистити партнерів від публічності.

Але інші його аспекти вона залюбки показує. Знаменитість часто публікує контент зі своїми батьками та родичами, розповідає новини з життя своїх подруг, а також тішить взаємодією зі своїм улюбленцем Рафіком.

Леся Нікітюк сколихнула мережу зізнанням про свого улюбленця Рафіка

Стало відомо, за кого Леся Нікітюк мала вийти заміж: заручини зірвалися
Леся Нікітюк сколихнула мережу зізнанням про свого улюбленця Рафіка

Мова йде про чотирирічного пса телеведучої породи вест-хайленд-вайт-тер’єр. Повне ім’я пухнастика благородніше та елегантніше — Рафаель.

Так як у Рафіка є зв’язки у шоу-бізнесі, він швидко набрав популярність і став відомим блогером. Песик має власну сторінку в Інстаграм, на якій десятки тисяч підписників. Усі дописи у ній нібито публікує сам Рафік. Інколи жаліється на власницю, розповідає про витівки і ділиться секретами про життя із телеведучою.

Не забуває телеведуча і пропіарити свого пса через публікації на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Наприклад, нещодавно вона розповіла, що її улюбленець її постійно контролює. І хоча дана інформація вельми гіперболізована та має гумористичний контекст, Рафаель дійсно не тільки живе з зіркою, але й часто знаходиться з нею в поїздках.

Леся Нікітюк сколихнула мережу зізнанням про свого улюбленця Рафіка

Варто відмітити, що до Рафаеля у ведучої був песик такої ж породи, якого звали Гашик.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.