Журналіст Дмитро Гордон захотів хліба та видовищ, але куртку зняти забув: репортаж із глядацької зали театру

Театр починається з вішалки, але не цього разу. Майже в диких умовах доводиться виживати авторам, але не солодко зараз і глядачам. На театральних підмостках не гріють батареї, тому зігрівають лише бурхливі оплески глядачів, серед яких Дмитро Гордон з дружиною Олесею Бацман.

Блекаут блекаутом, а от культурна програма за розкладом. Журналіст та ведучий Дмитро Гордон разом зі своєю дружиною та колегою по цеху Олесею Бацман днями відвідали театр імені Івана Франка. У своєму Інстаґрам-акаунті Олеся оприлюднила світлини із глядацької зали. Але замість розкішного вечірнього вбрання, яке зазвичай обирають для таких світським виходів, подружжя одягнене в повсякденний одяг та теплі куртки.

Дмитро Гордона з дружиною Олесею Бацман

Як написала дружина відомого журналіста, в театрі холодно, через це не працює гардероб, але глядацька зала повна. Дійсно, в цей нелегкий час людей може зігріти лише пристрасна гра акторів театру.

Подружжя відвідало одну із відомих вистав “Моя професія — сеньйор із вищого світу” — у минулому сторіччі це була найкасовіша вистава на сцені театру. Головну жіночу роль виконує геніальна актриса — Наталія Сумська, тому можна зрозуміти захват Олесі, яка, до речі, прийшла на дійство вже вдруге. Вперше дівчина побувала тут чотири роки тому, але цього разу захват та емоції нічим не менше.

“…кожну емоцію переживаєш гостріше, а оплески гучніше”, —

зауважила Бацман.

Дмитро Гордон з дружиною відвідали театральну виставу

На світлинах пара виглядає дуже щасливою, адже мало що може зіпсувати враження від цікавої театральної вистави. А зігрітися можна пристрасною грою акторів та палкими оваціями, що набагато тепліші за будь-яку куртку.

Підписники Олесі теж не змогли не погодитися:

  • “Була на цій виставі рік тому. Неймовірні відчуття. Бравісимо усім акторам”
  • “Мій улюблений театр”
  • “Приголомшливо”

Нагадаємо, не Олеся Бацман не тільки дружина Дмитра Гордона, а ще головний редактор інтернет-видання “Гордон”. Такою вона займається блогерською діяльністю та має свій канал на YouTube.

Схожі статті