Як зараз виглядає син співачки Ірини Білик від першого шлюбу Гліб: неймовірний красень — весь в батька (ФОТО)

Нащадки зіркових батьків часто йдуть протореними стежками, стаючи артистами. Але деякі, не зважаючи на те, що виросли у гламурному середовищі, не захотіли для себе подібної долі та попрямували своїм шляхом. Наприклад, старший син співачки Ірини Білик, якого вона чомусь не афішує.

52-річна поп-діва Ірина Білик зібрала цілий гарем з колишніх чоловіків, а от дітей із ними особливо не нажила. Хоча багато і не треба, коли є двоє красенів-синочків. Молодший, 7-річний Табріз, від останніх стосунків зі стилістом Асланом Ахмадовим дуже часто з’являється з мамою на світських заходах. А от старший, якого Ірина народила в першому офіційному шлюбі з манекенником Андрієм Оверчуком, із зірковою мамою в світ виходить не часто.

Маленький Гліб із батьком Андрієм Оверчуком

Відомо, що старшому сину співачки, Глібу, 23 роки. В 2016 році хлопець вступив до Київського національного університету імені Тараса Шевченка на юридичний факультет, проте насправді його більше цікавить графічний дизайн, а також, як і його маму — музика, особливо звукорежисура. Хист до малювання у Гліба дійсно є, його роботами хизувалась Ірина Білик у свої Інстаґрам-акаунті. Також хлопець захоплюється вінтажем та японською анімацією.

Ілюстрації сина Ірини Білик

Син поп-діви майже копія батька — високий, з виразними рисами обличчя, пишним волоссям. Такий красень міг піти по слідах батька та досягти успіху в моделінгу, але вибрав власний шлях, оскільки відчув, що це для нього на краще.

Гліб Оверчук — справжня модель

Але не варто зазіхати на такого парубка — його серце вже давно зайняте. Майбутньою невісткою артистки стала тендітна дівчина на ім’я Аліса, з якою хлопець заручився в Японії, подарувавши їй саморобне кільце, зроблене зі скляної пляшки. Проте, офіційно оформити стосунки пара не спішить, хоча Ірина Білик і наполягає. За її словами саме такою вона й уявляла свою невістку: від кольору волосся до імені обраниці сина.

Син Ірини Білик з молодшим братом та нареченою

З молодшим братом Табрізом у Гліба дуже теплі стосунки, попри велику різницю у віці.

Як зараз виглядає старший син Ірини Білик

У одному з інтерв’ю хлопець поділився, що вони разом дивляться мультики, часто проводять час разом. 7-річний Табріз розділяє інтереси старшого брата, але Глібу більш за все хочеться, щоб хлопчик виріс добрим.

Нагадаємо, Ірина Білик та Андрій Оверчук одружились в 1998 році, а в 1999 у пари з’явився первісток — Гліб.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.