Євген Клопотенко не відстає від Ектора: бог борща влаштував у своїх ресторанах власні міні-пункти незламності

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко вирішив не відставати від своїх колег та зробив зі своїх ресторанів пункти незламності для українців.

Клопотенко нині відомий шеф-кухар та ресторатор, який постійно ділиться корисними та смачними рецептами на своїй сторінці в instagram та закликає батьків годувати дітей правильно і проводити разом із ними час на кухні, тому і його громадська позиція також завжди була чіткою та зрозумілою — варто допомагати дітям і дорослим завжди бути ситими.

Євген Клопотенко пропонує допомогу українцям
Євген Клопотенко пропонує допомогу українцям

Український бог борща Євген Клопотенко завжди мав дуже чіткі поняття щодо того, як потрібно годувати дітей та навіть розробив власне шкільне меню, яке стало дуже популярним у деяких навчальних закладах. Та все це Євген робить через те, що він й сам батько і виховує сина, якому раніше зовсім не подобалась шкільна їжа у столовій.

Також Клопотенко ніколи не соромиться висловити свою думку, через це він нерідко потрапляє у незручні ситуації, але його щирість та прямолінійність неодноразово йшла йому на користь. Наприклад нещодавно кухар записав відеозвернення до українців, де розповідає, що двері його ресторанів відчинені для тих, кому потрібно зарядити ноутбуки, смартфони, під’єднатися до вай-фаю та абсолютно безплатно випити гарячого чаю і працювати стільки, скільки людині це потрібно.

Отже, волонтерська діяльність серед учасників шоу “МастерШеф” набирає обертів, адже майже кожен другий учасник нині намагається допомагати українцям та армії, вони годують людей безплатно та готують великі об’єми їжі для ЗСУ. Тому і Євген не став винятком з правила, він також з початку війни активно виступає на волонтерському фронті та допомагає людям пережити цей важкий час.

Тож, всім охочим можна скористатися вай-фаєм та підзарядити необхідну для роботи техніку в ресторанах Євгена Клопотенка.

Схожі статті