Олексій Арестович дав Олегу Скрипці новий прогноз на майбутнє України: “Попереднього життя ніколи не буде”

Олексій Арестович в новому інтерв'ю Олега Скрипки поділився своїми думками та дав нове передбачення щодо подальної долі України й торкнувся теми ставлення українців до останніх подій.

У новому інтерв’ю радник президента виступив як футуролог – це людина, яка передбачає майбутнє. А оскільки ми всі вже давно впевнилися, що найсерйозніші прогнози Олексія виявляються точними, то варто знати, до чого готуватися найближчим часом. Так, у розмові з Олегом скрипкою було охоплено достатньо тем і однією з основних стало сприйняття реальності нашим народом.

Арестович дав прогноз для України

“Ви ж розумієте, що кожне покоління вважає себе сильнішим за попереднє, навіть ми зараз. У нас з’явилась унікальна можливість поквитатися за всі 450 років злочинів та знущань над нашою країною, тому колись ми з вами будемо найсильнішими та найкрутішими дідусями. Але ж ми не знаємо, що буде далі” – зазначив Олексій.

Також, Арестович відмітив, що майже весь наш народ є християнами, тому, кожне покоління, вважає, що воно останнє та пригадав історію, коли Христос мав хист прогнозувати майбутнє, але не конкретизував його, тобто, без точних дат та імен. Та Олексій на цьому прикладі пояснив, що може очікувати нас, які варіації розвитку цієї війни.

“У нас є такі візії розвитку подій, як: Утопія – це значить, що все буде прекрасно, антиутопія – це навпаки, як все погано, анті-анті утопія – це коли спочатку все буде погано, а потім налагодиться” .

Арестович підмітив, що насправді не так багато варіантів майбутнього загалом та всі вони вже давно мають певні кліше і ми вже в них знаходимось та Олексій сподівається, що ми зможемо вийти з цих кліше та спрогнозувати зовсім нову варіацію майбутності.

Арестович дав прогноз для України

В ході розмови Олег та Олексій торкнулися теми “Доля і Воля” та дійшли висновку, що кожен громадянин нині має змогу обирати своє майбутнє по шляху волі, а доля й сама працює без нашого втручання.

Непомічені герої

Олег Скрипка підняв тему героїв, яких чомусь не помітили та не зробили з них пантеон. Наприклад, Василь Гонтарський – український виконавець та Василь Кожелянко – письменник та професійний футуролог, який працював у жанрі політичного фентезі. Та згадав його визначний твір “Дефіляда”, що означає просте слово парад. Ця книга розповідає про перемогу українців у 2-й Світовій війні. І саме він розписав архетипи українців та росіян та передбачав, що буде далі.

“Кожелянко у своєму фентезі не дає можливості росії зробити самостійну державу, бо нічого гарного з цього не вийде, а потужна імперіалістична Україна угнітає своєю чергою балаїшників, тобто росяін, та автор сам засуджує це і каже, що варто бути м’якше” – розповів Скрипка.

Після чого запитав радника президента, як йому така ідея майбутнього, на що Арестович відповів, що ми не маємо природних кордонів і взагалі складно нині побудувати щось прочне і зміцнити це все на століття. І пояснив це поведінкою нашого народу.

Арестович дав прогноз для України

“Деяким людям простіше шукати щось міцне десь, де немає загрози, а не тут і зараз разом будувати щось міцне. Тому в першу чергу нам треба будувати кордони захисту – а це дуже сильні Збройні сили” – відповів Олексій.

Також радник президента висловився про країну–агресорку:

“Щодо росії, ніхто не знає, як існує росія, не як імперія, бо якщо вона розпадеться, там почнеться війна за владу і як це буде передбачити складно. Нам треба вирішити московську проблему, заради майбутнього”

Якою може бути Україна в майбутньому?

“Мені здається, ми знайшли цивілізацію нового типу. Багато українців виїжджають зараз у Швейцарію та інші країни, але вони відразу знаходять спільну мову з різними народами, влаштовуються там, сходяться з людьми й ті починають допомагати і донатити на ЗСУ” – розповів Арестович

Також він зазначив, що мало народів таких існує, які можуть так швидко знаходити мову з різними народами та українізують їх. Також радник президента сказав, що щоб бути українцем, не потрібно їм народитися. Все залежить від сприйняття.

Відео-картинка України

Арестович дав прогноз для України

“Майбутня Україна – це дуже квітуча земля, 20-30 техно міст, держава опікується лише обороною, міжнародною дипломатією. Дуже багато чого буде віддано на місця. Ми будемо як “Сполучені Штати України”, бо в нас кожне село має свої традиції” – спрогнозував Олексій.

А також ті міста, які нині зруйновані й стануть новими технологічними містами, бо там і буде найлегше всього побудувати щось нове та більш сучасне.

Схожі статті