33-річна Ольга Мартиновська взяла на руки дитину та сколихнула новиною: “Народилася. Мамі видалося непросто”

Ольга Мартиновська здивувала своїх прихильників новою фотокарткою з дорослою дівчинкою на руках та розповіла про свій щасливий досвід материнства.

Оля була заміжня і це не є секретом, але її шлюб протримався лише кілька років, а потім розпався через подружні зради її чоловіка. Який, до речі, є колегою Мартиновської. За словами кухаря, її партнеру не вистачало уваги та він вирішив знайти її на стороні в інших жінок, тому такого ставлення до себе Ольга терпіти не стала й подала на розлучення з невірним чоловіком.

Та у шлюбі встигла народитися дитина, а саме донька Віра, яку Оля дуже любить та доволі часто публікує фотографії з маленькою. Дівчинка схожа на свою зіркову матусю і росте дуже активною дитиною.

Зараз Мартиновська перебуває за кордоном, а саме у Франції, де їй було не легко знайти постійну роботу, щоб надати донці все необхідне для повноцінного дитинства. Проте як і завжди Оля впоралась з усіма проблемами сама і тепер може надати своїй маленькій Вірі все найкраще.

Так, в останньому дописі в instagram, Мартиновська надихнувшись фразою своєї доньки, написала цілий вірш про незламність та силу України.

“Мам, разом у нас все вийде. Моя любовно тебе як всесвіт велика. Не бійся” – сказала 6-річна Віра.

Тож, діти це завжди якийсь мотиватор для дорослих. Бо хто знає, як би могла скластися доля Олі під час повномасштабної війни без маленького щастя, яке штовхає на великі перемоги та зміни свого життя на краще. Тож, ніколи не забувайте, що маленькі розуміють і бачать все та іноді навіть більше, ніж дорослі. Тому, прислухайтеся до своїх малят, адже “вустами малюка глаголить істина”. І це чиста правда.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".