Співачка Оля Цибульська за спиною у чоловіка відправила особисте фото шанувальнику: “Відповідаю в діректі”

У будь-якої зірки є шанувальники, які хочуть побачити те, що приховано від сторонніх очей. Але є такі фанатичні особи, які переходять усі межі дозволеного. Саме на таких нещодавно натрапила співачка Оля Цибульська.

Як справжня українська кума, Оля Цибульська ставиться своїм гарним почуттям гумору та гострим язиком. Вона кому завгодно може дати відсіч, навіть найзапеклішим хейтерам та найнастирливішим фанатам. Так сталося і цього разу.

Як кожній публічній особі у приватні повідомлення Олі Цибульської надходять прохання надіслати фото “з перчинкою”. Варто було б відмовитися, але, напевно, шанувальник був дуже наполегливим, тому Оля не змогла сказати “ні” та відправила своє цікаве фото. Це при тому, що Цибульська — заміжня жінка.

Цікаві переписки Олі Цибульської з підписниками

Хоча співачці приписували романи з Михайлом Хомою та різноманітними заможними чоловіками, проте законному чоловіку вона залишається вірною вже багато років.

Ольга Цибульська знає, як влучно відповісти

Чоловік Цибульської — Сергій Грисюк, з яким вони жили у одному місті та ходили до однієї школи — там і розпочалася їхня спільна історія, якій більше 30 років. Разом вони вже багато років, Оля була першим коханням Грисюка ще навіть до першого класу.
Чоловік співачки людина не публічна, хоча він свого часу був депутатом Радивилівської міської ради. Зараз же він разом з іншими членами своєї родини більше 10 років володіє бізнесом “Радивилівмолоко”.

Оля Цибульська з чоловіком

Ольга Цибульська довго ховала обранця від чужих очей, але в серпні цього року все ж вивела його з тіні, адже вирішила, що в такий час несправедливо мати секрети від власної аудиторії.
Разом з Сергієм артистка виховує спільного сина Нестора, якому зараз 7 років. Він один в один копія свого батька — справжній красунчик.

Нагадаємо, Ольга Цибульська з сьомого класу працює ведучою на весіллях, на її рахунку більше ніж 700 проведених урочистостей.

Схожі статті