Співачка Мішель Андраде без прикрас розповіла, де її дім та з ким вона мешкає: “Я відверта сама з собою”

У кожного на життєвому шляху бувають злети і падіння, як це сталося із молодою співачкою Мішель Андраде. Зараз дівчина переживає свій злет, однак, що цьому передувало — Мішель вирішила відверто розповісти.

Після того, як молода українська співачка балівійського походження Мішель Андраде пішла від свого продюсера Потапа, її творчий шлях та життя взагалі кардинально змінилися. Дівчина ніби звільнилась від кайданів забов’язання та змогла розправити крила. Вона тепер самостійна, тому може обирати репертуар. Саме цим співачка і зайнялась, випускаючи власноруч написаний максісингл.
У свіжих хітах — вся Мішель, а вона тепер звучить по-новому, більш відверто та щиро.

Красуня Мішель Андраде

Новий етап життя співачки, за її словами, навчив її не залишатися наодинці, допоміг знайти однодумців, більше часу приділяти саме собі. За останні декілька місяців в її житті відбулися кардинальні зміни, та ці зміни на краще.

Мішель Андраде розповіла, що відчула себе розгубленою

Також співачка розповіла, що за час зйомок тревел-шоу “Орел і решка” вона вже не знає, де її дім фізично, проте відчуття рідної оселі їй дарують люди, які завжди поруч. Мішель Андраде зараз розривається між двома містами — Києвом і Варшавою. Однак, її батько вже тривалий час мешкає в Болівії, звідки родом дівчина, мама знаходиться в Італії, а брати переїхали до Китаю та Америки, хоча Андраде завжди відчуває їх підтримку навіть на відстані.

Мама та брати Мішель

Сама вона живе з подругами у повному взаєморозумінні та комфорті.
На новий етап у творчості Мішель надихнув, як вона зауважила, її моральний стан:

“…були й зриви, й перепади настрою, й депресивні думки, коли я вже нічого не хотіла робити… Я зрозуміла, що треба рятувати себе творчістю.”

Після цього почали народжуватися нові пісні — відверті, ліричні, справжні.
Дівчина пройшла довгий і важкий шлях до прийняття: працювала над собою, над стосунками, рефлексувала з приводу музики, але змогла віднайти гармонію.

“Я достатньо відверта з самою собою. Вирішила нарешті відкрити себе для себе.”

Нагадаємо, Мішель Андраде народилася в Болівії. Її мати — українка, а батько — болівієць.

Схожі статті