Кондратюк розповів про дружину та Ніколайчук і пояснив, чому у співачки не було шансів: “Не дружить с головою”

Знаменитий український продюсер Ігор Кондратюк сколихнув мережу зі знанням про свої стосунки з жінками. Чоловік пригадав і любов до своєї дружини, і не бажання співпрацювати з Аідою Ніколайчук.

Свого часу знаменитому українському продюсеру Ігорю Кондратюку активно приписували роман з його підопічною Аідою Ніколайчук. Втім, після завершення зйомок зірки все ж таки вирішили, що їхні шляхи мають розійтися. Спільні виходи на червоних доріжках закінчилися, а Ігор навіть не прийшов на перший концерт артистки.

Ігор Кондратюк розповів про дружину та Ніколайчук

Як виглядає перша дружина Ігоря Кондратюка, яка перевершила Аіду Ніколайчук і Оксану Марченко
Ігор Кондратюк розповів про дружину та Ніколайчук

Лише згодом зірка дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому пояснив не тільки, які почуття в нього викликають ті чи інші жінки. Але й дав зрозуміти, що його дружина та Аіда — абсолютно різні, а тому виконавиця не мала шансів навіть стати його проєктом.

“Мені здається, що людині мислячій і глибокій просто немає справи до того, якою її вважають – красивою чи ні. Внутрішня краса робить жінку гармонійнішою і зрештою щасливішою. Незалежно від того, що про неї думають оточуючі. А зовнішня краса іноді є джерелом життєвих проблем. Особливо, якщо жінка, як кажуть, “не дружить з головою”, — зізнався зірка Телепростору.

Більш за все Ігор Кондратюк цінує в жінках інтелект, а не зовнішні дані. Тому його благовірна назавжди змогла підкорити його серце. Аіда Ніколайчук хоча і здалася йому неймовірно вродливою і талановитою жінкою, відштовхнула продюсера своїм амплуа — холодної та стриманої жінки, “до якої просто так не підійдеш”. Ігор впевнений, що це частково вплинуло на успіх співачки на сцені, але його зовсім не привабило.

Нагадуємо, що у Ігоря Кондратюка троє дорослих дітей. Менша дочка на даний момент навчається у Сполучених Штатах, а дорослі сини будують кожен свою кар’єру.

Схожі статті