Чия коханка Настя Каменських: хто зробив українську співачку зіркою Латинської Америки і возить по світу

Знаменита українська співачка Настя Каменських довго приховувала правду про своє особисте життя, а зокрема про роман з чоловіком, з яким фанати її не очікували побачити.

Коли українська красуня з італійським шармом вперше з’явилася на вітчизняному телебаченні, аудиторія була повністю підкорена. Перша дуетна пісня Насті Каменських та Потапа підірвала чарти і стала золотим квитком для виконавців у найперший ешелон шоу-бізнесу.

Стало відомо, чия коханка Настя Каменських

Яка вага у Насті Каменських, чи багато змінила вагітність?
Чия коханка Настя Каменських

Артистка навіть не приховувала, що за її серце готові змагатися найбагатші та найвпливовіші чоловіки України. Втім, тривалий час вона тримала в таємниці, хто насправді полонив її душу. З’ясувалося, що цей чоловік був одружений.

Після грандіозного весілля в київському лісі Настя Каменських та Потап поспілкувались з журналістами та заявили, що продюсер не зраджував своїй першій дружині Ірині Горовій. Та вже згодом з’ясувалося, що пара до офіційного розлучення не жила разом вже 5 років, а весілля з Настею Каменських відбулося набагато раніше до офіційного святв — цілком таємно у Лас-Вегасі.

Потап розсекретив автора пісень Каменських
Потап розсекретив автора пісень Каменських

Про подружню зраду Потап зізнався лише роками згодом в ексклюзивному інтерв’ю. Зокрема, чоловік зізнався, що дуже шкодує про свій вчинок і не розуміє, навіщо було будувати своє щастя саме таким чином.

Не дивлячись ні на що Потапу вдалося зберегти з Іриною Горовою найкращі стосунки. Адже екс-подружжя разом мали виховувати спільну дитину, а також вести прибутковий бізнес.

З Настею Каменських Ірина Горова так і не змогла знайти спільної мови і не вважає, що це взагалі потрібно. Так чи інакше, але вона має пряме відношення до її розлучення з Олексієм. Втім, зла на співачку Ірина не тримає. Андрій Потапенко ставиться до своєї мачухи з повагою і шанобливо про неї відгукується, втім, час разом з нею майже не проводить.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".