Якими татуюваннями прикрасила себе суддя шоу “МастерШеф” Ольга Мартиновська: увіковічнила любов до артишоків

Будь-яка людина з малюнком на шкірі хоч раз у житті чула у свою адресу питання: "Що означає твоє татуювання?". Настала черга судді кулінарного проєкту "МастерШеф" Ользі Мартиновській відповісти, а що ж означають її тату?

33-річна шеф-кухар та суддя проєкту “МастерШеф” Ольга Мартиновська підкорила всіх своєю усмішкою та кулінарною майстерністю ще майже десять років тому. Надалі вона продовжувалась свій шлях у цьому напрямку, а зараз стала однією з чи не найпопулярніших кулінарок країни.

Глядачі звикли бачити її у жіночних та стриманих образах з довгими рукавами, але що під ними ховається?
В Інстаґрам-акаунті Ольги часто можна побачити її татуювання — у неї їх три: артишок на зап’ясті, квітка над лопаткою та напис французькою на передпліччі.

Елегантна Ольга Мартиновська

Болю дівчина не боїться, адже вже пережила розлучення, тому зробити малюнок на шкірі має бути для неї щось на кшталт “як комарик вкусив”. А от історія у кожного татуювання різна та пам’ятна для Мартиновської, ними вона поділилася з підписниками.

Перший малюнок, який зробила собі ведуча “МастерШеф” — квітка над лопаткою. Для неї це — спогади про юність і Францію, куди вона поїхала на стажування. Ользі тоді ледь виповнилося 20 років, тому юнацький максималізм та французькі друзі вирішили за неї.

“Французьке” татуювання Ольги Мартиновської

Приятелі дівчини не знали, який подарунок обрати, але через деякий час, не без допомоги традиційного для Франції напою, прийшла незвичайна ідея — презентувати на пам’ять татуювання.

“Хто я така, щоб заперечувати? Потім шкодувала… А пізніше це стало прекрасним спогадом”, —

відповіла Ольга.
Також вона назвала цей малюнок “граблями з молодості”.

Друге татуювання — силует шеф-кухаря на зап’ясті, Мартиновська вважає невдалим. За її словами, його вона зробила, аби підтримати подругу у непростий період її життя після втрати улюбленця та розривом з нареченим.

Друге татуювання Ольги

Під впливом емоцій дівчата намагалися забути про проблеми, тому найкращим рішенням їм здалося набити тату, яке Ольга згодом виправила.

Третім малюнком став кавер недолугого шеф-кухаря. Його ведуча “замалювала” артишоком, які вона дуже любить, як їсти, так і готувати.

Улюблений артишок ведучої

Татуювання на передпліччі має для Ольги Мартиновської особливий сенс. Його вона зробила у період відчуття самотності, коли розлучилась з чоловіком.

Найсимволічніше тату для Мартиновської

Кулінарка дуже захоплюється творчістю письменниці Анни Гавальда, у якої є твір “Мені б хотілось, щоби хтось мене десь чекав”. Так і Ользі хотілося, щоб у чужій країні на неї хтось чекав.

Нагадаємо, Ольга Мартиновська була учасницею 3 сезону проєкту “МастерШеф

Схожі статті