Могилевська показала, як зробити Мойдодира зі звичайної пляшки: незіркове життя подруги емігранта Влада Ями

Як і більшість українців, зірки також вимушені сидіти вдома без світла, води, а інколи і без тепла. Втім, деякі не падають духом, а знаходять вихід із ситуації.

Після початку повномасштабної війни в Україні безліч зірок прийняли негайне рішення евакуюватися. На тлі тих, хто втік за кордон, знаменитості, що залишилися, не дивлячись ні на що, стали для українців справжніми героями. Дар’я Астаф’єва чистила картоплю, Олена Мозгова варила їсти для територіальної оборони, Катерина Осадча взяла на себе пошук людей, Наталія Могилевська надихала захисників, а Христина Соловій досі дає благодійні концерти, підвлаштувавши свій репертуар під нові реалії.

Наталя Могилевська показала, як зробити Мойдодира з пляшки

Зараз для українців настав новий етап війни: мешканці незламної годинами сидять без світла та води. Втім, Наталія Могилевська, наприклад, не розгубилася, і вирішила поділитися лайфхаком, який хоча і не робить життя прекраснішим, але принаймні хоча б трошки його спрощує.

Так, нещодавно на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явився новий відеоролик, в якому вона показала, як зробити зі звичайної пластикової пляшки Мойдодира. Уся робота займає лише 30 секунд, але трошки додає комфорту в нових умовах для життя.

Нагадуємо, що її колишній партнер по танцях та добрий друг Влад Яма одразу після початку війни опинився в Сполучених Штатах Америки. Хореограф запевняє, що зробив це цілком законній основі.

Влад Яма похвалив сам себе
Влад Яма в еміграції

Зараз чоловік займається збором коштів для України за допомогою онлайн-уроків, вечірок та аукціонів. Разом з іншими волонтерами Владу вдалося зібрати десятки тисяч доларів, які рушають у фонди. Однак, далеко не всіх співвітчизників зірки задовільняє його вибір.

Схожі статті