Потап підігрів чутки про розлучення та опублікував фото ошатної брюнетки: не Каменських, але точна копія

Невже Потап забув, що у нього є дружина, коли викладав фотографію молодої брюнетки у свій Instagram? Хто ця загадкова леді та як відреагувала Настя Каменських на вчинок свого чоловіка, дізнайтеся далі у матеріалі.

Вже не один місяць не вщухають плітки, що найпопулярніша сім’я українського шоу-бізнесу на грані розлучення. Якщо першими на думку вам спали Потап і Настя Каменських, то мова дійсно буде йти про них. Зірки одружилися у 2019 році та ніхто не знає, коли насправді розпочався їх роман, оскільки разом артисти працюють ще з 2006 року.

Потап вразив зізнанням про свої плани стосовно Каменських
Потап вразив зізнанням про свої плани стосовно Каменських

Ще перед війною знамените подружжя поїхало на відпочинок до Іспанії, де їм довелося затриматися довше, ніж планували. В Україні розпочалася повномасштабна війна та повертатися додому було небезпечно. Здавалося, що спільні хвилювання повинні згуртувати кого завгодно, але між Потапом і Настею певно пробігла чорна кішка.

Каменських, яка залюбки показує підписникам своє повсякденне життя, останній раз публікувала фотографію чоловіка ще 8 травня, коли продюсеру був день народження. З того часу спільні світлини та сторіс припинили з’являтися у соціальних мережах зірок. Не дивно, що фанати запідозрили високу ймовірність розлучення Насті з чоловіком.

Легендарний дует Потап і Настя був створений у 2006 році
Легендарний дует Потап і Настя був створений у 2006 році

Instagram артистів виглядає так, наче вони вже й не живуть разом. Пара не з’являється на публічних заходах та тільки підігріває чутки про розлучення. Нещодавно Потап опублікував фото дівчини, яка як дві краплі води схожа на Каменських. Нею виявилася подруга Насті та екс-дружина Позитива, Анна Завгородня. Репер привітав дизайнерку з днем народження, але тим самим викликав ще більший фурор серед підписників.

Одні вважають, до Аня дуже схожа на Каменських, а інші завдаються питанням, чому продюсер публікує фотографію сторонньої жінки, а його дружину шанувальники не бачили на його сторінці вже пів року. Невже і на цей раз прихильників не підводить чуття неладного і зіркова пара дійсно на межі розлучення?

Нагадаємо, що Олексій Потапенко був одружений з продюсеркою, Іриною Горовою. Колишня пара має спільного сина, Андрія.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.