Як виглядали Тіна Кароль та Катя Осадча, коли були у цікавому положенні: переконалися, що вагітність прикрашає

Зміни, які відбуваються під час вагітності, можна назвати лише дивом. Жінки становляться ще більш тендітними та вродливими, коли відчувають під своїм серцем нове, маленьке життя. Як виглядали Катя Осадча та Тіна Кароль в очікуванні поповнення?

Безумовно, вагітність це найдивовижніший період у житті кожної жінки. Це справжнє диво, подарувати нове життя на цей світ та допомоги малечі познайомитися з ним. Кожна переносить вагітність по-різному: для одних це час, який востаннє можна присвятити собі та насолодитися можливістю побути наодинці, а для іншої, період очікування малюка видається справжнім випробуванням.

Артистки українського шоу-бізнесу не є виключенням та настає час, коли з’являється бажання народити власних дітей. Цікаво, як виглядали дві знамениті українські красуні у цей цікавий період?

Вагітність безперечно прикрашає кожну жінку
Вагітність безперечно прикрашає кожну жінку

Тіна Кароль

Тіна Кароль наважилась на фотографування для журналу під час вагутності
Тіна Кароль наважилась на фотографування для журналу під час вагутності

Співачка перебувала у цікавому положені ще 2008 році, коли носила під серцем сина Веніаміна, від свого чоловіка, Євгена Огіра. У той час чутки про вагітність знаменитості підтвердилися ще задовго до офіційного весілля з продюсером, оскільки завжди підтягнута та струнка виконавиця різко округлилися. У період вагітності зірка не часто заявлялася на публіці, але на заходах обрала пишні та просторі наряди, навіть на великому терміні.

На останньому місяці вагітності співачка наважилася на знімання для українського журналу Viva, де позувала майже в чому мати народила, але це не тільки не зіпсувало фотографування, а й створило атмосферу жіночності та тендітності.

Після смерті Огіра, у 2013 році, Кароль самостійно займається вихованням сина та намагається бути підлітку в першу чергу другом, а вже потім мамою.

Катя Осадча

Під час вагітності Катя Осадча продовжувала активно подорожувати та працювати
Під час вагітності Катя Осадча продовжувала активно подорожувати та працювати

Телеведуча Катя Осадча визначено має чаклунські здібності, адже тільки завдяки магії можна народити трьох дітей та мати фігуру, наче ніколи не була в пологовому. Першого сина зірка народила рано, коли їй ледь виповнилося 18 років. Але у 2017 році, після того, як знаменитість закрутила службовий з колегою, Юрієм Горбуновим, настав момент, коли приховувати вагітність не було сенсу.

Рік тому ведуча знову стала мамою та у період вагітності відчувала себе комфортно, враховуючи той факт, що Каті було вже 37 років.

Схожі статті