Оксана Марченко – не єдина у житті Медведчука: кого одружений олігарх роками ховав та утримував за кордоном?

Життя Оксани Марченко та Віктора Медведчука не було настільки простим, яким здавалося глядачам, адже зіркова пара мала бурхливе минуле та невизначене майбутнє.

Ірина Медведчук — старша дочка олігарха та колишнього народного депутата України Віктора Медведчука. На даний момент жінці вже 40 років. Вона реалізувалася, як мати та дружина, а обрала для життя москву.

Як виглядає старша дочка Віктора Медведчука

Як виглядає падчерка Оксани Марченко. Архівний скріншот особистої сторінки Ірини Медведчук на платформі Однокласники

З Оксаною Марченко Віктор Медведчук почав зустрічатися, коли його спадкоємиця отримувала вищу освіту в Швейцарії. Усе своє життя він спонсорував життя дівчини в Європі. Ірина змалку навчалася спочатку в європейському елітному інтернаті, а потім отримала там же свій диплом.

Лише досягнувши повноліття дівчина почала повертатися до російськомовного оточення, однак для життя обрала зовсім на Україну, де знаходився її батько, а російську федерацію.

В мережі не так багато кадрів, на яких можна побачити Ірину Медведчук. Наприклад, на весільних фотографіях видно, що молода жінка неймовірно схожа на свого батька, має білявий колір волосся, тонку талію та світлу шкіру.

В мережі показали, як виглядає старша дочка Віктора Медведчука

Оксана Марченко майже ніколи не говорила про дівчину публічно. Телеведуча займалася вихованням свого спадкоємця Богдана та спільної дочки з олігархом — Дарини. Остання мріяла піти по стопах старшої сестри і також отримати освіту в Швейцарії, але дівчину попросили через її зв’язок з володимиром путіним.

Олігарх також публічно майже не розповідав про свою дочку від другого шлюбу. Втім, з нею він майже і не жив під одним дахом, так як дитина росла в ізоляції від батьків.

Схожі статті