Заради чоловіка-мільярдера Захура на будь-які подвиги: 45-річна Камалія заспівала у Пакистані місцевою мовою

Не так давно найбагатша співачка українка Камалія рушила разом зі своїм чоловіком Мохаммадом Захуром до його Батьківщини в Пакистан у місто Карачі.

Коли найбагатша співачка України Камалія вийшла заміж за британо-українського мільярдера Мохаммада Захура, то погрузилася у нове життя з іншими традиціями та поглядами. Культуру свого чоловіка співачка неймовірно поважає і намагається внести у їхній будинок рівномірну частину як українських традицій, так і пакистанських.

Дружина Мохаммада Захура Камалія
Камалія заспівала у Пакистані місцевою мовою

Камалія заспівала у Пакистані місцевою мовою

Так як бізнесмен володіє серйозними зв’язками, а також має велику кількість партнерів, Камалія час від часу влаштовувала їм гідні прийоми, на яких зокрема співала гімн Пакистану. Чи володіє артистка рідною мовою свого чоловіка достовірно невідомо, але немає ніяких сумнівів, що певні знання в неї все ж таки є.

На це вказує її нещодавній перфоманс, який відбувся в Пакистані, у місті Карачі. Камалія вийшла на сцену у жовто-блакитній сукні, щоб нагадати про повномасштабну війну в Україні і виконала композицію місцевою мовою, що дуже сподобалося фанатам артистки.

Варто відмітити, що час від часу в об’єктив потрапляли глядачі, які були неймовірно щасливими та випромінювали радість від переслуховування творчості української артистки.

Нагадуємо, що не так давно артистка дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому вперше зізналася, що має серйозні конфлікти з падчеркою Танею через війну. А вся справа в тому, що Камалія не добирає слів, коли говорить про росіян, а матір’ю старшої спадкоємиці Захура виявилася саме росіянка. Жінка приймає висловлювання мачухи на рахунок найріднішої людини, і тому зараз вони конфліктують. Однак, бізнесмен реагує на це спокійно, і вірить, що скоро все закінчиться.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".