Володимир Ярославський прокинувся з Мартиновською – Ектору варто бути уважним: “А Оля ще сонна”

Відомий та незмінний суддя "МастерШеф" Володимир Ярославський вже тривалий час демонструє неоднозначні стосунки з колегою Ольгою Мартиновською, але днями чоловік додав конкретики і показав свій добрий ранок з Олею.

Іноді здається, що вже не може бути жодних сумнівів у романтичних стосунках між Володею та Олею, але самі кухарі жодного разу не підтвердили свою закоханість один в одного. Проте обидва хизуються дуже цікавими фотографіями, де вони разом. У ймовірної пари є кадри з фотосесій, до того ж й досить сімені. Та неможливо стверджувати, що вони дійсно пара. Тому що на телебаченні часто спеціально роблять такі любовні інтриги заради підвищення рейтингів шоу.

Ярославський показав, як просинається з Мартиновською
Ярославський показав, як просинається з Мартиновською

Але, якщо спостерігати за поглядами один на одного та поведінкою кухарів, то можна таки знайти підтвердження своїм припущенням щодо роману. До того ж Вова та Оля часто проводять свій час разом і поза камерами. Ярославський має гарні стосунки з єдиною донькою Мартиновської від першого шлюбу. А це вже багато про що каже.

Ярославський показав, як просинається з Мартиновською
Ярославський показав, як просинається з Мартиновською

Та днями, Володя підігрів чутки про їхні стосунки, адже виклав у історію instagram фото доброго ранку з Мартиновською і ніжно підписав: “А Оля ще сонна”. Такий ранковий кадр точно свідчить про щось більше, ніж просто дружбу.

Але все ж таки ніякої конкретики шефи не говорять, а тільки продовжують демонструвати спільні зустрічі, роботу та навіть вже ранки. Насправді цікаво, коли ми вже почуємо чітку відповідь і можливо навіть зізнання про роман з колегою. Адже якось Володимир зазначив, що зараз у нього немає часу на кохання, мовляв, для свого віку він ще не досягнув професійної вершини і не може приділяти багато часу особистому життю.

Та зрештою, думки про дружину і дітей у Ярославського є і це вселяє надію, що незабаром він може відчути, що вже час будувати родинний затишок і можливо саме Мартиновська стане тією самою жінкою мрії.

Схожі статті