Губи вийшли за орбіту: 16-річна донька-британка Ольги Фреймут Злата Мітчелл зробила невдалий макіяж (ФОТО)

Губи вийшли "за орбіту" контуру, а стрілки дістають до скронь. Сучасний макіяж підлітків, або особистий тренд від Злати Мітчелл? Донька ведучої Олі Фреймут безперечно не намагається бути схожою на зіркову маму та демонструє дух бунтарства навіть у макіяжі.

Часто підлітки, маючи бажання заявити про себе в суспільстві, експериментують зі своєю зовнішністю: провокаційно вдягаються, фарбують волосся у яскраві кольори або роблять екстравагантний макіяж. Не виключенням стали й діти українських знаменитостей. Інколи, увага публіки викликає щось схоже на залежність і молоді хочеться ще більше заявляти про себе публічно, чекаючи реакції глядачів.

Злата Мітчелл, донька знаменитої ведучої та ревізорки, Ольги Фреймут, вже давно не та маленька та світловолоса дівчинка, яку телезірка брала с собою на знімальний майданчик. Сьогодні спадкоємиця телеведучої вже юна леді, яка живе та навчаться за кордоном. За останній час Злата заробила собі репутацію ще тої бунтарки, яка вже не підвладна маминому вихованню.

Ольга Фреймут та її донька Злата Мітчелл
Ольга Фреймут та її донька Злата Мітчелл

Мітчелл з особливою регулярністю публікує відверті та провокаційні світлини, хвилюючи не тільки своїх підписників, а й фанатів зіркової матусі. Цікаво, що сама Оля Фреймут ще жодного разу не прокоментувала поведінку доньки, хоча й виховувала її за усіма канонами елітних панянок. Існують стереотипи, що діти завжди будуть схожими на своїх батьків, оскільки з дитинства вбирають їх погляди на життя, звички тощо.

Але у випадку зі Златою вийшло зовсім навпаки. Підліток росте бунтаркою, яка охоче публікує у 16 років світлини з глибоким декольте або у бікіні, та без вагань наносить яскравий макіяж. Проте інколи макіяж виглядає трохи невдало, але зараз важко прослідкувати за сучасною модою серед молоді та можливо, що легка недбалість зараз у тренді.

Злата Мітчелл обирає яскравий та помітний макіяж
Злата Мітчелл обирає яскравий та помітний макіяж

Ймовірно, що своїм палким характером дівчина пішла у рідного батька, британця Ніла Мітчелла. Він довго проявляв симпатію до її мами, пані Олі, але в решті решт виявилося, що чоловік має не той темперамент, який показував ведучій спочатку. Фреймут довелося розлучитися з чоловіком, оскільки вона не бажала терпіти сварки та сцени ревнощів.

Нагадаємо, що Злата Мітчелл здобуває освіту в навчальному інтернаті в Америці.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.