28-річна дружина 55-річного Віктора Павліка Репяхова відповіла на питання про свою другу вагітність: “Буде”

Дружина знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Катерина дала відповідь на питання про вагітність. Шанувальники вже давно цікавляться, чи наважиться пара на другу дитину.

Як підказує практика, навіть війна не заважає деяким паром замислюватися про поповнення і народжувати дітей. Півтора роки тому молода дружина Віктора Павліка Катерина подарувала йому четверту дитину — сина Михасика.

Фантастичним чином, але зіркові благовірні вдається поєднувати блогерську діяльність, материнство, прибутковий бізнес та роль дружини знаменитості.

Дружина Віктора Павліка відповіла на питання про свою другу вагітність

Імовірно саме тому користувачі мережі почали підозрювати, що найближчим часом Катерина захоче народити другу дитину. Тим паче, що у планах у молодої мами мамопластика. А це означає, що вона може захотіти дати життя другому спадкоємцю і лише після цього рушити на операцію.

Дружина Віктора Павліка відповіла на питання про свою другу вагітність

Нещодавно Катерина все ж таки вирішила відповісти на це інтригуюче питання, і зробила це на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Зокрема дружина Віктора Павліка зізналася, що вони не планують вагітність, але не виключають, що незабаром це все ж таки може статися. Тобто зіркове подружжя планує плисти за течією, і якщо Господь надасть таку можливість, Катерина народить ще раз.

Нагадуємо, що декілька років тому помер молодший син Віктор Франковича Павло. Це стало великою трагедією для сім’ї. Випробування смертю спадкоємця Павлік проходив неймовірно важко і народження Михайла стало для нього відрадою.

Віктор Павліку весь свій вільний час проводить у компанії маленького сина, а коли знаходиться у розлуці з родиною, постійно спілкується з ним по відеозв’язку.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.