Потап висловився та підігрів чутки про розлучення з Настею Каменських: “Вона мала на нас свої плани”

Потап і Настя Каменських останнім часом демонструють те, що вони вже не разом. Чутки про розлучення пішли давно, а от якісь зачіпки з'явилися тільки зараз.

Мережею активно ширяться чутки про розлучення Потапа і Насті, але це всього лише припущення, як всім здається. Проте є одна деталь, яка в останній час стала головним аргументом для шанувальників, що Потап з Настею більше не разом. Річ в тому, що підписники у соціальній мережі  помітили, що вони перестали публікувати спільні фото чи з’являтися разом. І варто сказати, що це вже триває певний період, ще з того часу, як Потапенко остаточно повернувся до України.

Потап натякнув на розставання з Каменських
Потап натякнув на розставання з Каменських

Тоді історія Каменсиких і Потапа стала нагадувати стосунки Остапчука і Горняк, адже як тільки чоловік повертається додому, жінка тікає у справах за кордон. В той час Настя поїхала у благодійний тур по Європі та згодом повернулась. Але все ж таки, між парою щось відбувалося, бо разом на публіку вони досі не виходять.

Та останнім гачком у цій історії для шанувальників став коментар Потапа, але про все поступово. Днями Каменських презентувала свою нову пісню “Мама-зима”. Історія пісні розповідає про тяжку розлуку з близькою людиною. Можливо співачка має на увазі саме Олексія, а можливо це присвята всім українцям, яких розлучила війна та обставини. Але все було б добре, якби не фраза Потапа.

“Мама-зима. Вона мала на нас свої плани”  – написав у коментарях Потапенко.

Та саме це викликало у шанувальників бурхливу реакцію, бо у цих словах є прямий натяк на те, що в їх подружніх стосунках щось пішло не так, як пара собі планувала. Та наразі немає точної інформації,  щодо статусу подружжя. Варто лише спостерігати за новими гачками та не робити квапливих висновків, час покаже.

Схожі статті