Переконані холостяки, які в РАЦС ні ногою: хто крім Андрія Данилка та Єгора Гордєєва не шукає дружину

Зараз часто-густо чоловіки не мають бажання покладати на себе відповідальність та обтяжуватися серйозними стосунками, а тим паче офіційним шлюбом і представники української естради не виключення. Хто вони, вічні холостяки шоу-бізнесу?

Багато дівчат ще з дитинства мріють про розкішне весілля та білосніжну сукню. Проте цього не можна сказати про хлопців, бо навіть подорослішав дехто віддає перевагу холостяцькому образу життя. Але неодружені чоловіки стають ще більш ласим шматочком для жінок, які хочуть стати єдиною, кому було під силу підкорити самотнє серце.

Андрій Данилко

Андрій Данилко один з найвідоміших холостяків країни
Андрій Данилко один з найвідоміших холостяків країни

Андрій Данилко більшості публіки відомий завдяки своєму альтернативному образу — Вірки Сердючки. У свої 48 років артист жодного разу не вдягнув обручку на руку. Виконавець буває віджартовується, що  “одружений на сцені”. Але Данилко зізнається, що не має своєї сім’ї не тому, що подобається бути холостяком, а просто не виходить знайти своє кохання.

Віталій Козловський

Віталій Козловський розповів, чому не одружився
Віталій Козловський розповів, чому не одружився

Віталій Козловський, у свої 37 років, ще жодного разу не був на порозі РАЦСу. Співак вміло приховує подробиці свого особистого життя, але від ЗМІ важко приховати плітки. Подейкували, що красень української естради мав стосунки з Юлією Бакуменко, яка являється його концертною директоркою. Колеги часто викладали спільні світлини, але офіційно свій роман не підтвердили, хоча і не спростували.

Макс Барських

Макс Барських не поспішає переступати поріг РАЦСу
Макс Барських не поспішає переступати поріг РАЦСу

Український співак своєю чоловічою харизмою та вродою розбив не одне жіноче серце. Артист цілковито присвячує себе творчості та заводити власну сім’ю поки що не збирається. Проте, як відомо, все таємниче викликає ще більший інтерес і коли зірковий холостяк віджартовується на запитання журналістів про наявність у нього обраниці, тим більше пліток охоплює життя Барських. Співаку приписували роман зі Світланою Лободою та Мішею Романовою, але далі чуток у мережі це не зайшло.

Єгор Гордєєв

Єгор Гордєєв не приховує, що насолоджується холостяцьким життям
Єгор Гордєєв не приховує, що насолоджується холостяцьким життям

Зірка ранкового шоу “Сніданок з 1+1”, Єгор Гордєєв, ніколи не був одружений. Ведучий не приховує, що йому подобається холостяцький образ життя. Єгор навіть не уявляє, якою б хотів бачити свою майбутню обраницю. Шанувальники підозрювали, що телеведучий має службовий роман зі своєю колегою, Нелею Шовкопляс, але ведучі вже не звертають уваги та плітки у мережі.

Схожі статті