Які бренди рекламують українські зірки: Нікітюк і Шабанов “Нову пошту”, Пава з “МастерШеф” парфуми

Жоден бізнес не обходиться без реклами, так само й шоу-бізнес, тому що зіркам зазвичай довіряє народ і якщо якийсь артист порекомендує той чи інший продукт чи бренд, попит на нього автоматично зросте.

Ми дуже часто бачимо, як українські зірки рекламують на своїх особистих сторінках різноманітні бренди чи продукти, які потім самі підсвідомо обираємо, тому що бачили рекомендацію від лідерів думок. Реклама – дозволяє зробити бренди більш затребуваними, а зірок більш активними у соцмережах та більше заробляти, адже кожна реклама оплачується спонсором. Ба більше, кожен артист має свій прайс на такі послуги, як і блогери.

Леся Нікітюк

Леся дуже часто рекламує різноманітні бренди, це одяг, косметика, парфуми та інші речі, але найчастіше у сторісах ведучої можна помітити бренд “Нова пошта”. Тому що Леся є амбасадором послуги шопінг від “Нової пошти”. Неодноразово можна було помітити у Лесі процес замовлення будь-яких речей через цю послугу. А також Нікітюк завжди дарує промокод на знижку, що дозволяє привернути більше уваги до торгової марки та принести користь усім.

Пава з “МастерШеф”

Пава рекламує парфуми
Пава рекламує парфуми

Вадим Бжезинський, більш відомий як переможець “МастерШеф” Пава, після шоу став дуже популярною особистістю, завдяки своїй легкості та таланту. Тож, нині чоловік є не тільки шеф-кухарем, а ще й блогером. Саме тому у його профілі також можна побачити багато реклами. Наприклад Вадим рекламує парфумерний сайт “Парфюм сіті” та дарує промокод на знижку.

Андрій Шабанов

Ведучий Нового каналу, як і Леся Нікітюк став обличчям “Нової пошти”. Але Шабанов рекламує саму послугу безпечної та швидкої доставки. Відомо, що Андрій волонтер, тому, ця послуга йому дуже потрібна і саме через взаємну потребу, компанія запропонувала Андрію стати обличчям бренду, бо це приносить користь.

Злата Огнєвіч

Злата також приєднується до тих артистів, які часто щось рекомендують або становляться обличчям торгової марки. Тож, нині Злата стала амбасадором магазину прикрас “Золота країна”. Можливо, сама співачка ха рекламу отримала не гроші, а прикраси на вибір, така послуга також є вигідною і називається бартер.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.