Ольга Фреймут показала, як змінилась за останні 10 років: найвибагливіша ведуча “Ревізор” вже не та

Телеведуча Оля Фреймут може похизуватися неймовірно гарним виглядом у свої 40 років. Вона зберегла тонку талію після народження кількох дітей та має доглянуту шкіру, яка не видає її вік. Але як ведуча виглядала 10 років тому.

Єдина деталь, яка завжди була незмінною в зовнішності Фреймут – це її колір волосся. Фреймут ніколи не була в захваті від  експериментів. В плані зовнішності жінка дуже стримана. Оля ніколи не дозволяла собі одягнути коротке вбрання. Єдине, що ведуча собі дозволяє, так це яскраві кольори.

Навіть якщо згадати образи Фреймут на ранковому шоу “Підйом”, яке вона вела разом з Олександром Педаном та Сергієм Притулою. То жіночка завжди одягалась стримано. І Коли Фреймут потрапила на “Танці з зірками” всі сценічні костюми були для Олі випробуванням. Адже, на її думку, вони надто зухвалі та відверті. Дуже некомфортно леді Ольга почувала себе у коротких платтях.

Як змінилась Оля Фреймут
Як змінилась Оля Фреймут

Та за останні роки у зовнішності Фреймут майже нічого не змінилося. Єдине що Оля стала більш жіночною та елегантною, тому що вік, завжди прикрашає пані. А от саме життя телеведучої перегорнулося повністю. По-перше, Ольга вийшла заміж за продюсера Володимира Локотка, народила йому двох дітей та пережила гучний скандал на телебаченні, через який втратила роботу.

Як змінилась Оля Фреймут
Як змінилась Оля Фреймут

Тож, життя Фреймут грає яскравими фарбами. Та популярною Оля бути не припинила. Вона продовжувала світитися на екранах телебачення, навіть без власних шоу.

Та останні 9 місяців змінили життя телеведучої, нині, Оля живе у Великій Британії і працює не на телебаченні, а веде колонку у Британському виданні. Там Ольга розповідає події, які щодня відбуваються в Україні. Тобто, доносить правду англійцям.

Як змінилась Оля Фреймут
Як змінилась Оля Фреймут

Та щодо зовнішності, змін немає, багатодітна мама залишається стрункою, красивою володаркою яскравої зовнішності. Та й поведінка Фреймут також не піддається змінам.

Схожі статті