Неймовірна схожість: Алекс Топольський і переможець “Холостячки” Андрій Задворний виглядають як брати

Несподівано сильна схожість між новим "Холостяком" Алексом Топольським та обранцем Злати Огнєвіч Андрієм Задворним була помічена. Якщо водночас подивитися на чоловіків, виникає відчуття ніби вони рідні браття.

Чоловіки дійсно дуже схожі між собою, ніби різні люди і їхнє життя ніяким чином не перепліталось, проте схожість є. Щоправда, Олександр трохи молодший від Андрія і це також помітно. Бо Топольський насправді не виглядає на свої роки, а років на 28 і це дуже добре. А от Задворний навпаки має набагато доросліший вигляд попри те, що обидва народилися у 1989 році.

Які родинні зв'язки мають Топольський та Задворний
Які родинні зв’язки мають Топольський та Задворний

Тобто вони однолітки й можливо це зіграло якусь роль у схожості чоловіків. Перше, що кидається в очі, це трохи висинуте вперед підборіддя, яке прикриває щетина. Також форма голови та зачіска, а точніше ріст волосся. Тільки подивіться, вони дійсно виглядають як брати.

Проте Андрія з Алексом пов’язує лише участь у проєкті і все. Навряд чи вони навіть знайомі між собою, тому що Топольський майже все життя прожив у США, а Задворний в Україні. Алекс зі Львова, Андрій народився у Литві, а потім жив у Кіровоградській області. Тож, їх шляхи ніяким чином не могли переплестися. Тому, вони один одному не родичі й це факт.

Алекс Топольський
Алекс Топольський

Та й загалом, крім зовнішності чоловіків нічого не пов’язує. Алекс більш спокійний та розсудливий, а Андрій емоційний і не вміє приховувати свої почуття. На це скоріш за все впливає знак Зодіаку, бо Задворний – водолій, а чоловіки цього знаку бувають часто імпульсивними. Топольський – терези, такі чоловіки зазвичай розсудливі й терплячі.

Андрій Задворний
Андрій Задворний

Тож, було б цікаво, якби чоловіки опинилися родичами, але на щастя, чи на жаль, вони не мають один до одного жодного відношення і братами точно не є один для одного. Та все ж таки, схожість між ними вражає.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.