ТОП-5 пишек шоу-бізнесу, які довели, що врода може бути різна: Настя Каменських, Неля Шовкопляс та інші

Ці представниці прекрасної статі довели, що жіночу красу не може нічого зіпсувати, а тим паче пару зайвих сантиметрів. Дізнайтеся, хто з українських знаменитостей пишається своїми формами та збирає на собі чоловічі погляди.

Безперечно, що українки — найкрасивіші жінки на планеті. Наші дівчата талановиті та неповторні з будь-якою вагою, об’ємом талії чи кольором волосся. Світовий моделінг диктував правила, що жінка вважається красивою, якщо вона струнка. Але ці знамениті дівчата довели, що і з пишними формами можна красуватися на сторінках глянцевих журналів та збирати сотні компліментів від чоловіків.

Настя Каменських

Настя Каменських схильна до набору зайвої ваги
Настя Каменських схильна до набору зайвої ваги

Каменських від природи була схильна до швидкого набору зайвих кілограмів. Варто тільки перестати дотримуватися режиму харчування, тренувань та сну, як кілограми на вагах почнуть безбожно додаватися. Перед весіллям Настя схудла майже на 20 кілограмів, завдяки плану харчування від дієтолога та зайняттям спортом з особистим тренером. Але після повернення в Україну Настіни форми знов округлилися. Співачку підозрювали у вагітності, але зірка спростувала ці плітки.

Олександра Заріцька

Олександра Заріцька схудла перед проєктом Танці з зірками
Олександра Заріцька схудла перед проєктом Танці з зірками

Солістка музичного гурту KAZKA в одному зі своїх інтерв’ю поділилася, що були часи коли її вага була близько 90 кілограмів. Через це співачка мала задишку, проблеми зі здоров’ям та навіть не хотіла дивитися у дзеркало на своє відображення. Готуючись до шоу “Танці з зірками” Олександрі довелося схуднути за короткий термін. Зараз зірка також має пишні plussize форми, але вони тільки додають індивідуальності та харизми.

Неля Шовкопляс

Неля Шовкопляс набрала вагу після народження дітей
Неля Шовкопляс набрала вагу після народження дітей

Справжній приклад пишної краси в українському шоу-бізнесі, це телеведуча шоу “Сніданок з 1+1” Неля Шовкопляс. Знаменитість ніколи не соромилася своєї видатної фігури та підкреслює її сукнями з глибоким декольте чи поясом на талії. Зірка зізнається, що набрала вагу після народження двійнят, але зараз підтримує себе у формі завдяки правильному харчуванню.

Наталя Могилевська

Наталя Могилевська не хвилюється через зайві сантиметри
Наталя Могилевська не хвилюється через зайві сантиметри

Популярна українська співачка, Наталя Могилевська, за роки своєї творчості діяльності, змінювала свою зовнішність багато разів: починавши із зачісок, та завершуючи об’ємами. Зірка мала і стандартний розмір одягу, і plussize. Проте артистка не хвилювалася ніколи через зайві кілограми та вважала, що потрібно любити себе такою, яка ти є.

Оля Цибульська

Оля Цибульська схудла на 12 кілограмів завдяки порадам дієтолога
Оля Цибульська схудла на 12 кілограмів завдяки порадам дієтолога

Були часи, коли співачка Оля Цибульська вражала шанувальників своїми пишними формами. Але знаменитість зізнається, що дуже хвилювалася через велику цифру на вагах. Почавши лікування з професійним дієтологом, артистка скинула близько 12 кілограмів. Але публіка вважає, що круглі щічки не псували їх улюбленицю, а навпаки, робили її милою.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.