Після важкого розлучення Володимир Дантес повідомив про втрату близької людини: “Перервали твій шлях”

Знаменитий український виконавець Володимир Дантес сколихнув мережу повідомленням про смерть свого близького друга та колеги Ярослава. Усі деталі в нашій статті.

Коли розпочалася повномасштабна війна в Україні серед українських знаменитостей з’явилися ті, хто покинувши все, пішов захищати свою Батьківщину. І на превеликий жаль, шоу-бізнес поніс серйозні втрати.

Володимир Дантес повідомив сумну новину

Вова Дантес вперше розповів про свої стосунки з немолодою матір'ю
Володимир Дантес повідомив сумну новину

Зірки не забувають своїх колег і щоденно згадують про них публічно, вшановуючи їхній подвиг, сміливість та безстрашність. Нещодавно стало відомо про смерть ще одного неймовірного та талановитого чоловіка, який пожертвував своїм життям заради майбутньої перемоги України.

Так, на особистій сторінці Володимира Дантеса в соціальній мережі Instagram з’явилася публікація-прощання з його колегою та другом Ярославом. Разом з загиблим музикант провів багато ефірів і судячи з тексту, прекрасно поладнав за кулісами.

У коментарях під публікацією до горя Вови приєдналися інші знаменитості, які почали активно ділитися своїми емоціями та бажати покійному Світлої пам’яті.

Для Володимира Дантеса дуже непростий період його життя ще й став затьмарений втратою близької людини.

Нагадуємо, що під час війни український шоу-бізнес здебільшого поділився на три групи: тих, хто безпосередньо взяв участь у бойових діях, тих, хто записався у територіальну оборону і тих, хто активно дає благодійні концерти, взявши за мету зібрати гроші, які відправляються на фронт.

Ті ж знаменитості, які втекли за кордон зазвичай піддаються серйозному хейту та критиці. Наприклад, у коментарях під публікаціями Потапа, Бабкіна, Еллерта постійно знаходиться маса невдоволених користувачів.

Схожі статті